Selçuk Geçer Bitcoin için hedefini açıkladı: Kısa vadede o rakamı görecek

Selçuk Geçer Bitcoin için hedefini açıkladı: Kısa vadede o rakamı görecek

Selçuk Geçer, Bitcoin'in mevcut durumunu ve gelecekteki seyrini değerlendirdi. Finans analisti Selçuk Geçer’in Bitcoin’in fiyatı hakkında yaptığı yorumlar dikkat çekici.

itcoin’in geleceği konusunda yatırımcılar ve analistler arasında çeşitli görüşler var. Son dönemde yaşanan dalgalanmaların temelinde, tıpkı diğer yatırım araçlarındaki gibi, hızlı yükselişlerden sonra görülen düzeltme hareketleri yer alıyor. Buna ek olarak, global siyasi gelişmeler de Bitcoin değerindeki dalgalanmaları etkileyen faktörler arasında bulunuyor. Özellikle, finans analisti Selçuk Geçer’in Bitcoin’in fiyatı hakkında yaptığı yorumlar dikkat çekici. 

BİTCOİN KISA VADEDE 65 BİN DOLARA YÜKSELECEK

Selçuk Geçer, Bitcoin'in mevcut durumunu ve gelecekteki seyrini değerlendirdi. Bitcoin'in kısa vadede 65 bin dolara yükseleceğini belirten Geçer, bu seviyeden sonra tekrar 63 bin dolara düşeceğini ve ardından 48 bin dolara kadar gerileyeceğini ifade etti. Geçer, "65'e çıkacak, oradan tekrar 63'e geri dönüp aşağıya doğru gidecek. 48.000 doğru, düşecek. 2 hafta sonra bunu konuşuyor olacağız," dedi.