Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçında şike iddiası! Tek bir şut bile atılmadı

Ankaraspor ve Nazilli Belediyespor maçında yaşanan anlar büyük infial yarattı. Maçta tek bir şutun dahi çekilememesi, atak yapan oyuncuya bir başka oyuncunun müdahalesi şike iddialarını dile getirdi.

2.Lig Beyaz Grup’ta Ankaraspor ve Nazilli Belediyespor karşı karşıya geldi. İki takımın oynadığı maçta şike yapıldığı iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü. Spor gündemine bomba gibi düşen iddiaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz da dahil oldu.

Ankaraspor’un kendi evi olan Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta yaşanan bir durum sosyal medyada gündem oldu.

MAÇTA ŞUT YOK

Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor arasındaki maçta iki takımda hiç şut çekmedi. Sosyal medyada da gündem olan bu karşılaşmada şike yapıldığı iddiası akıllara ‘Şike mi yapıldı?’ sorusunu getirdi.

ekran-goruntusu-2024-04-29-192531.png

İki takımın da şut çekmediği maçın sonucunda Ankaraspor playoff’a, Nazilli Belediyespor ise ligde kalmayı garantilerken, bu sonuç Zonguldak Kömürspor’un bir alt lige düşmesine neden oldu.

"HAYATIN VE FUTBOL TARİHİNİN OLAĞAN AKIŞINA AYKIRIDIR"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili olan Deniz Yavuzyılmaz olaya dahil oldu ve konuyla ilgili resmi X hesabından bir açıklama yaptı:

"Bugün 2.Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor-Nazillispor maçı için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde uzlaşarak sahaya çıktıkları görülmektedir. Zira maç boyunca iki takımın kalesine doğru düzgün şut bile çekilmemiştir. Bu durum hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırıdır. Bunun bir sonucu olarak Zonguldak Kömürspor küme düşürülmüştür. Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor! Konunun takipçisi olacağım!"

ekran-goruntusu-2024-04-29-192536.png

DAHA ÖNCEDEN NE OLMUŞTU?

Kısa bir süre önce, TFF 3. Lig'de Turgutluspor ile Batman Petrolspor'un karşı karşıya geldiği müsabakada da şike yapıldığı iddia edilmişti.

Şike yapıldığı iddia edilen maçı 3-2'lik bir skorla kazanan Batman Petrolspor şampiyonluk kupasını kaldırmaya hak kazanmıştı.