Bakırköy Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi 23 Nisan'da açılıyor

Bakırköy Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi 23 Nisan'da açılıyor

İçinde Nazım Hikmet Halk Kütüphanesi, İsmail Hakkı Tonguç Etüt Merkezi, Nene Hatun Çocuk Evi, Bakırköylüler Emekliler Evi ve çocuk oyun alanları bulunan Bakırköy Belediyesi  Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi 23 Nisan-Pazartesi günü saat 15.00’de düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

İnşaatta ilgililerle son  incelemelerde bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu açılış öncesi  şu açıklamalarda bulundu: ”Mülkiyeti Belediyemize ait Fişekhane Caddesi üzerindeki özel bir şirket tarafından kullanılan iki katlı bina ve yaklaşık 4 bin metrekare alan cesur ve kararlı tutumuzla halkımıza kazandırılmıştır. İçinde; Nazım Hikmet Halk  Kütüphanesi, İsmail Hakkı Tonguç Etüt Merkezi, Nene Hatun Çocuk Evi, Bakırköylüler Evi ve çocuk oyun parkı bulunan Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi’nin  23 Nisan 2018-Pazartesi günü saat 15.00’de açılışını yapacağız.”

HALKIMIZI 23 NİSAN COŞKUSUNU YAŞAMAYA BEKLİYORUZ

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköylülere de seslenerek,” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşamak için çocuklarıyla, torunlarıyla beraber bütün Bakırköylüleri açılışa bekliyoruz” dedi.
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ayrıca sivil toplum örgütleri üyeleri ve gönüllülere de çağrıda bulunarak ,” Nazım Hikmet Halk Kütüphanesi için kitap bağışlarınızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

YER: Bakırköy Belediyesi Demokrasi Parkı ve Cumhuriyet Evi( Fişekhane Cad. No:62)(Titanic Port Hotel karşısı)

TARİH: 23 Nisan 2018-Pazartesi
SAAT: 15.00