CHP'li Başkandan bir rekor daha

CHP'li Başkandan bir rekor daha

İnsan odaklı sosyal belediyeciğin Antalya'da öncülüğünü yapan CHP'nin Antalya Muratpaşa Belediyesi rekora doymuyor.

Aliseydi KARAGÖZ / YURT

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyesi’nin yönetişim platformu Turunç Masa uygulaması kapsamında her çarşamba randevusuz olarak, farklı mahallelerden gelen vatandaşlarla yüz yüze görüşmeler gerçekleştirip, onların sorunlarını dinliyor.

CHP'li başkan “Turunç Masa’da randevusuz görüşme saatinde” 2018’de toplam 3 bin 68 kişiyle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdi.


YENİ PROJELERDE GELİŞTİRDİK...

“Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir” diyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, " Yaklaşık 5 yıldır aralıksız devam eden buluşmalara, 2018’de 3 bin 68 kişi katıldı. Turunç Masada çözüm oranı yüzde 95.5. Bu sevindirici bir durum. Komşularımızın yaşadığı sıkıntıları birlikte çözüm aradık ve onların önerilerini dinledik “ dedi.


Turunç Masa’da randevusuz görüşme saati sadece sıkıntıların, dertlerin dinlendiği bir platform olmanın da çok ötesine geçtiğini ifade eden Başkan Uysal , Muratpaşa için yeni projeler geliştiren gençler, güneş enerjisiyle aydınlanan kaldırım taşı gibi fark yaratan çalışmalara da imza attık” diye konuştu.


TURUNÇ MASADA ÇÖZÜM ORANI YÜZDE 95.5

İlçe sakinlerinin belediye yönetimine katılmasında aracı olan Turunç Masa, başvuru masası, çağrı merkezi, gezici ekip, sosyal medya ve internet gibi araçlarla çalışıyor. Bu kanallar üzerinden belediyeye ulaştırılan istek, öneri ya da şikayetler en geç 2 gün içinde çözüme ulaştırılıyor. Turunç Masa, 47 kişilik bir ekiple günün 24 saati, 500 bine yaklaşan nüfusuyla Muratpaşa ve belediye arasındaki iletişimi ve etkileşimi sağlıyor. Turunç Masa'da çüzüm oranı yüzde 95.5.