Dua Lipa’dan bomba Marco Asensio iddiasına yanıt

Dua Lipa’dan bomba Marco Asensio iddiasına yanıt

Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid rakibi Liverpool'u 3-1 yenerek kupayı müzesine götürürken müthiş finalle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Maç öncesi sahne alan dünyaca ünlü İngiliz şarkısı Dua Lipa ile Real Madrid'in yıldız futbolcusu Marco Asensio'nun geceyi birlikte geçirdiği öne sürüldü. Şarkıcı Lipa konuyla ilgili açıklama yaptı.

Real Madrid’in kazandığı Şampiyonlar Ligi final öncesinde sahne alan İngiliz şarkıcı Dua Lipa, müthiş şovuyla izleyenleri kendine hayran bırakırken ünlü şarkıcı hakkında final sonrası ise şok bir iddia gündeme geldi.

Ukrayna basınının iddiasına göre; Dua Lipa ile Real Madrid’in 22 yaşındaki fubolcusu Marco Asensio, maç sonunda geceyi Kiev'de birlikte geçirdi.

Ancak konu hakkında Twitter’da bir kullanıcının sorusunu yanıtlayan 23 yaşındaki şarkıcı Lipa, “Açıkçası bu konuda hiçbir fikrim yok” diyerek iddiaları yalanlayan niteklite bir açıklama yaptı.

Genç şarkıcı Dua Lipa, dünya çapında 2,2 milyon albüm satışına ulaşarak milyonların sevgisini kazanmış başarılı bir isim..

Dua Lipa'nın ‘New Rules' isimli şarkısına çektiği klip Youtube'da 1 milyar izlenmeyi aşmıştı.

DUA LİPA KİMDİR?

Dua Lipa, Kiev Olimpiyat Stadı’ndaki Şampiyonlar Ligi finali öncesi gözlerin pasını sildi. Aslen Kosovalı Arnavut bir ailenin evladı olan Dua Lipa güzelliği ve sahne şovuyla nefes kesti.1995 tarihinde İngiltere’nin başkenti Londra’da dünyaya gelen Dua Lipa, aslen Kosovalı. 14 yaşındayken diğer sanatçıların YouTube’daki şarkılarını yazmaya başladığında müzik hayatına başlayan Dua Lipa, 2008 yılında Kosova’ya taşındı. Kosova’ya taşınmadan önce yarı zamanlı olarak Sylvia Young Tiyatro Okulu’na katılan Dua Lipa’nın ilk adı Arnavutça’da “aşk” anlamına geliyor. 2015 ilk single’ını piyasaya süren başarılı şarkıcı, Aralık 2016’da, Lipa ile ilgili ‘See in Blue’ adlı belgesel çekildi. Dua Lipa, ilk stüdyo albümünü 2 Haziran 2017’de piyasaya sürdü. Albüm, İngiltere’nin en iyi 10 single’ı “Be the One” ve “IDGAF” ve İngiltere’nin hit listelerini zorladı. Albüm “New Rules” da dahil olmak üzere yedi single’ı içerisinde barındırdı. Lipa’nın ünü, Amerika Birleşik Devletleri’nde altı numaraya kadar ulaştı. Şubat 2018’de Lipa, British Woman Solo Artist ve British Breakthrough Act için iki İngiliz Ödülü kazandı. Nisan ayında, Lipa ve Calvin Harris tarafından yapılan single “One Kiss”, Birleşik Krallık Singles Chart’da bir numaraya ulaştı.