Kate Middleton sonunda ortaya çıktı! Tüm gerçekleri açıkladı

Galler Prensesi Kate Middleton, uzun süredir sosyal medyanın gündemindeydi. Adeta ortalıktan kaybolan Middleton sonunda ortaya çıktı ve yaşananları anlattı.

Galler Prensesi Kate Middleton, geçirdiği karın ameliyatının ardından günlerce ortalıktan kaybolmuştu. Middleton hakkında ortaya atılan iddialar ise sosyal medyada çok konuşulmuştu. 

ekran-goruntusu-2024-03-22-215817.png

Prens William'ın kendisini aldattığının öne sürülmesinin ardından eşiyle market alışverişinde görünen Prenses'in dublör kullanıldığı bile öne sürüldü.

PRENSES KATE MIDDLETON KAMERA KARŞISINDA 

Uzun süren medya baskısı ve tartışmaların ardından Prenses bugün ortaya çıkarak merakları gideren açıklamayı yaptı. Kesington Sarayı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Prenses Kate kamera karşısına geçti ve kanser olduğunu açıkladı.

ekran-goruntusu-2024-03-22-215824.png

KATE MIDDLETON KANSER OLDUĞUNU AÇIKLADI

Karın ameliyatı sonrası biyopsi sonucunun kanser olduğunu söyleyen Prenses, bugüne kadarki destek ve anlayıştan dolayı vatandaşlarına teşekkür etti.

Kate Middleton yayınladığı videoda yaptığı açıklamada, yılın başında Londra Kliniği'nde geçirdiği karın ameliyatı sırasında kanserin keşfedildiğini söyledi. Galler Prensesi, 'önleyici kemoterapi' gördüğünü duyurdu.

42 yaşındaki Middleton kanserin erken teşhis edildiğini ancak 'büyük bir şok yaşadığını' dile getirdi. Video mesajında haberi alması sonrası 'inanılmaz derecede zorlu birkaç ay' geçirdiğini söyledi.

ekran-goruntusu-2024-03-22-215841.png

ÖNLEYİCİ KEMOTERAPİ ALMAYA BAŞLADI

Prenses, 2 dakika 15 saniyelik video mesajında kemoterapi gördüğünü de söyledi: "Ameliyat sonrası yapılan testlerde kanser tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim bana önleyici kemoterapi almamı önerdi ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım."

"BİRAZ ZAMAN VE MERHAMET"

Prenses video mesajında kanserin türüne ilişkin bilgi vermedi, "İyiyim ve her geçen gün güçleniyorum" diye konuştu. Middleton şöyle devam etti:

"Her ne şekilde olursa olsun bu hastalıkla karşı karşıya kalan herkes, lütfen inancınızı ve umudunuzu kaybetmeyin. Yalnız değilsiniz."

ekran-goruntusu-2024-03-22-215849.png

Middleton küçük çocuklarının psikolojisi için de hassas bir şekilde konuyu eşi William ile yürütmeye çalıştıklarını anlattı ve ailesinin "biraz zamana, alana ve mahremiyete" ihtiyacı olduğunu söyledi. Kate Middleton’ın çocukları ile paylaştığı fotoğrafı sonrası çeşitli senaryolar dile getirilmişti. Prenses hakkında çok sayıda komplo teorisi ortaya atılmıştı.