Madonna, çıplak dansçısıyla dudak dudağa!

Madonna, çıplak dansçısıyla dudak dudağa!

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna yine yaptı yapacağını. Ünlü isim bu kez de çıplak kadın dansçısıyla öpüştü.

Madonna, New York'taki konserde ortalığı ayağa kaldırdı.

ekran-goruntusu-2023-12-18-203940.png

Ünlü şarkıcı, dudağından öptüğü kadın dansçısıyla sahnede sarmaş dolaş dans etti. O görüntüler sosyal medyayı darmaduman etti.

ekran-goruntusu-2023-12-18-204220.png

MADONNA, DANSÇISININ DUDAĞINA YAPIŞTI

Madonna, hafta sonu New York'ta verdiği konserde yarı çıplak halde sahneye çıkan kadın dansçısının önce dudağına yapıştı sonra sarmaş dolaş halde dans etti.

ekran-goruntusu-2023-12-18-204227.png

Celebration adlı dünya turu kapsamında sahne alan Madonna, kırmızı saten elbisesi ve siyah dantelli çizmeleriyle ilgi odağı oldu. Yıldız isim, çıplak dansçılarla yakın görüntülere imza attı. Konserde bir kadın dansçısı önce dudağından öpen Madonna, dansıyla da gündem oldu.

MADONNA KİMDİR?

Madonna 16 Ağustos 1958 yılında dünyaya geldi. 1980'lerden beri "Popun Kraliçesi" olarak anılır. Otuz beş yılı aşkın süredir en önemli kültürel simgelerden biridir. Ana akım popüler müzikteki söz içeriğinin sınırlarını genişleterek büyük bir popülerlik elde etti ve video klip görüntüleriyle MTV'de bir fikstür oluşturdu. Müziği ile görünümünü sürekli yeniden keşfetmesi ve müzik endüstrisindeki özerklik standardını elinde tutmasıyla bilinir. Müzik eleştirmenleri kendisi hakkında farklı övgüler sundu, ayrıca yenilikçi müzik yapımlarıyla çeşitli tartışmalara neden oldu. Dünya genelinde çok sayıda sanatçı üzerinde etki bıraktı. Rolling Stone dergisinin hazırladığı "Tüm Zamanların En Büyük 100 Sanatçısı" listesinde 36. sıradadır.