Moskova'yı kana bulayan terörist, penisine elektrik verilerek konuşturuldu

Moskova'yı kana bulayan terörist, penisine elektrik verilerek konuşturuldu

Moskova'da 137 kişinin ölümüne sebep olan IŞİD militanlarının saldırıdan hemen sonra çekilen yeni görüntüleri ortaya çıktı. Konuşturulan teröristin penisine elektrik kabloları takıldığı görüldü.

Rusya'nın başkenti Moskova’da çok sayıda kişinin öldüğü saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden biri yakalanıp Rus askerler tarafından videoya çekilmişti. O teröristin nasıl konuşturulduğu ortaya çıktı.

Rus basınında yer alan görüntülerde Türkiye'den 4 Mart'ta Rusya'ya gittiğini söyleyen Şemseddin Farridun adlı teröristin sorgusunun daha sonra çok daha şiddetli bir şekilde yapıldığı görüldü.

g.webp

TERÖRİSTİN PENİSİNE ELEKTRİK VERİLDİ

Görüntülerde bir spor salonunun zeminine yatırılan konuşturulmuş terörist Fariddun'un ağzından salyalar çıktığı görüldü. Bu sırada pantolonunun indirildiği ve penisine elektrik kabloları takıldığı detayı dikkatlerden kaçmadı. Kabloların diğer tarafında ise 80 voltluk pile sahip askeri radyo bulunuyordu.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından bazı hesaplar, bu yöntemin Rusya'da yaygın olduğunu belirtti. Bu sorgunun Tapik lakabıyla bilinen TA-57 isimli askeri telefon aracılığıyla yapıldığı belirtildi.