Nostradamus'un yancısı genç kahinden kalbinize indirecek 2024 kehaneti

Nostradamus'un yancısı genç kahinden kalbinize indirecek 2024 kehaneti

Nostradamus'un veliahtı olarak gösterilen Athos Salome isimli genç kahin 2024 yılı için yaptığı tahminlerle korkuttu.

Yeni nesil Nostradamus olarak görülen ve kehanetleriyle adından son zamanlarda sıkça söz ettiren Athos Salome'nin en kritik özelliği, geçmişten bu yana pek çok önemli olayı önceden bildiği iddiası.

athos-salome-2023-02-15-16-51-12-hjsa-cover.jpg

Covid-19'un başlamasından Kraliçe Elizabeth'in ölümüne, Ukrayna-Rusya savaşına kadar çeşitli olayları önceden tahmin edildiği öne sürülen Salome yeni kehanetleriyle ilgi uyandırdı.

KRALİÇE ELİZABETH'İN ÖLÜMÜ

Kraliçe Elizabeth'in ne zaman öleceğini doğru bilen Salome bu tahminiyle dünya genelinde geniş çaplı bir şaşkınlık yarattı. Bu tahmini, Salome'nin doğruluk payı yüksek kehanetlerinden biri olarak kayıtlara geçti.

3125321321-jsfu-cover.jpg

UKRAYNA - RUSYA SAVAŞI

Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşın başlamasından önce bu çatışmayı tahmin eden Salome, siyasi ve askeri analizlerde yeni bir boyut açtı.

ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI İÇİN UYARDI

Salome'nin son kehanet ise 3. Dünya Savaşı hakkında oldu. Genç kahin, 2024-2026 yılları arasında 3. Dünya Savaşı'nın başlayabileceğini iddia ederek dünya gündemine bomba gibi düştü. Bu savaşın koronavirüs ve Ukrayna-Rusya çatışmasıyla alakalı olabileceğini öne sürerek, teknolojik gelişmelerin de savaşın bir parçası olacağını iddia etti.