Trump'ın eşi kayıplara karıştı! Çok tuhaf şeyler oluyor

Trump'ın eşi kayıplara karıştı! Çok tuhaf şeyler oluyor

ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'tan haber alınamıyor. Peki eski First Lady Trump nerede?

ABD'nin eski başkanı Donald Trump'ın eşi eski First Lady Melania Trump adeta kayıplara karıştı. Ortaya atılan bir iddiaya göre Melania Trump gözlerden uzak, izole bir hayat yaşıyor ve nerede olduğunu kimse bilmiyor.

ekran-goruntusu-2023-12-28-185105.png

"KİMSE NEREDE OLDUĞUNU BİLMİYOR"

The Telegraph gazetesine konuşan gazeteci Laurence Leamer, Trump’ın eşinin şu sıralarda nadiren Mar-a-Lago'ya gittiğini söyleyerek, "Hiç kimse nerede olduğunu bilmiyor. Sır gibi" ifadesini kullandı.

"ÇOK TUHAF, İZOLE BİR HAYAT YAŞIYOR"

Melania Trump'ın en yakınları dahi nerede olduğunu bilmiyor. Yaptığı haberler nedeniyle Mar-a-Lago'ya girmesi yasaklanan Leamer, "Çok tuhaf, izole bir hayat yaşıyor" diye konuştu.

TRUMP'IN 2024 KAMPANYASINDA HİÇ GÖZÜKMEDİ

Donald Trump, 2024 ABD başkanlık seçiminde yeniden adayken, Melania Trump, kocasının kampanya gezilerinde şimdiye dek hiç yer almadı.

ekran-goruntusu-2023-12-28-185114.png

MELANIA TRUMP KİMDİR?

Melania Trump 26 Nisan 1970 tarihinde Novo Mesto, Slovenya'da dünyaya geldi. Doğum adı Melanija Knavs'tır.

Babası araba satıcısı, annesi ise çocuklar için elbiseler tasarlayan birisiydi. 

16 yaşındayken modelliğe başlayan Knavs, iki sene sonra Milan'da bir ajans ile anlaşma imzaladı ve böylece profesyonel olarak 18 yaşında modelliğe başlamış oldu. 

Aynı zamanda University of Ljubljana'da Mimarlık ve Tasarım okuyan Knavs, modellik yapmak için bir sene okuluna ara vermek zorunda kaldı. 

ekran-goruntusu-2023-12-28-185139.png

1998 senesinde katıldığı bir moda partisinde dünyanın en zenginlerinden ünlü iş adamı Donald Trump ile tanışan Melania, başta Trump ile buluşmak istemese de, ilerleyen zamanlarda dostluğunu ilerletti ve 2004 senesinde nişanlandılar. Bundan yalnız bir sene sonra ise Donald Trump ile evlenen Melania Trump, 2006 senesinde Amerikan vatandaşlığına geçti.

Donald Trump'ın 45. Amerikan Başkanı seçilmesinin ardından First Lady unvanını alan Melania, Donald Trump'ın elini tutmaması ve soğuk hareketleri yüzünden eşini sevmediği iddialarıyla gündeme gelmişti.