Salah’tan sakatlık açıklaması: Ben bir savaşçıyım

Salah’tan sakatlık açıklaması: Ben bir savaşçıyım

Real Madrir ve Liverpool arasında oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Mısırlı golcü Mohamed Salah, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "Her şeye rağmen Rusya'da olacağıma ve sizi gururlandıracağıma eminim" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde oynanan ve Real Madrid'in Liverpool'u 3-1 yenerek kupaya uzandığı maçın 31. dakikasında sakatlanan Liverpool'un Mısırlı golcüsü Muhammed Salah, 2018 FIFA Dünya Kupası'na kadar sağlığına kavuşacağına inandığını söyledi.

'ÇOK ZOR BİR GECEYDİ AMA BEN BİR SAVAŞÇIYIM'

Salah, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Çok zor bir geceydi ama ben bir savaşçıyım. Her şeye rağmen Rusya'da olacağıma ve sizi gururlandıracağıma eminim. Sevgi ve desteğiniz ihtiyacım olan gücü verecek." ifadelerini kullandı.

32 golle 38 hafta süren bir İngiltere Premier Lig sezonunda en fazla gol atan futbolcu olan Salah, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madridli Sergio Ramos ile girdiği ikili mücadelenin ardından sakatlanmış ve 31. dakikada gözyaşları içinde sahayı terk etmişti. 2018 FIFA Dünya Kupası, 14 Haziran-15 Temmuz tarihlerinde Rusya'da düzenlenecek.