Survivor'da eleme adayları belli oldu! Acun Ilıcalı bombayı patlattı

Survivor'da eleme adayları belli oldu! Acun Ilıcalı bombayı patlattı

Survivor'da kaçınılmaz son yaklaşıyor. Acun Ilıcalı, son bombasını patlattı.

Survivor'da adalar birleşti, yarışmacılar artık bireysel olarak oynayacak. Sıra dışı gelişen bir olay da artı bir dokunulmazlık oyununun oynanması. Son bölümde kadınlar ve erkekler kendi aralarında yarıştı. Bireysel dokunulmazlığı alan bir kadın, bir erkek yarışmacı elenmek üzere birer isim söyledi, ardından toplu oylama yapıldı bir isim daha belirlendi. Yarın eleme gerçekleşecek. Peki Survivor son bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte eleme adayları...

Survivor’da dengeler yeniden değişti, kartlar dağıtıldı. Kıbrıs finali çok yakın… Bundan sonra bireysel olarak yarışılacak. Son bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı kadınlarda Nagihan, erkeklerde Adem bireysel dokunulmazlığı kazandı ve elenmek üzere birer isim söylediler. Bütün yarışmacılar oylama yaptı ve bir isim daha çıktı. Yarışmacılar yeni dönem hakkında neler söyledi? Eleme adayları kimler oldu? İşte Survivor son bölüm özeti ve eleme adayları…

SURVİVOR 2018 ELEME ADAYLARI: MERVE, HAKAN VE SEMA

Hakan: Survivor’da tek kişi kalınca ya rezil olursunuz ya da vezir olursunuz. Adem’in işi kolay değil.

Nagihan: Turabi adına üzüldüm. Kalmayı çok istiyor. Sağlığı çok ciddi. Turabi’yi çok iyi anlıyorum. Çok çalıştı emek verdi. Survivor’ın bitmesine sayılı günler kala böyle bir şey yaşaması çok üzücü.

Anıl: Önümüzde çok önemli dokunulmazlık oyunları var. Damla ve Turabi sakatlandı yoklar. Gönüllüler takımı ile finale gitmek istiyoruz. Oyuna göre kimi öne süreceğiz? Sürekli birebir çıkacaklar. Bu seçme hakları bize dönük.

Sema: Çok ağır bir konsey yaşadık. Mustafa’yı çok sevdik. Muhteşem iyi kalpli bir adam.Çok emeği var bu takımda. Survivor’a o kadar gönüllüydü ki… Maalesef başarılı olamadık.

Merve: Turabi’yi gördük yürüyemiyor koltuk değneği ile…Eğer finale gitmek istiyorsak elimizi taşın altına koymalıyız.

Adem: Ben olsam korkarım son iki haftada elenmek… Bana diyor konsey çıkışı ‘Adem bile üzülmüş’. Ben de dedim ‘Ben senden nefret etmiyorum.’ Erkeklerde bir ben kaldım. Üzerime düşen sorumluluğun farkındayım. Karşı tarafı artık azaltmalıyız. Bizi bastırıyorlar. Gidişata dur demeliyiz. Kazanırsak en azından karşımızdaki kişiyi göreceğiz.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİMLER KAZANDI?

Acun: Arkadaşlar hoşgeldiniz Survivor’da dokunulmazlık oyunundayız. Bu dokunulmazlık oyununda bir sürpriz var. Bugün itibari ile adalar birleşmiştir. Ve bugün itibari ile Survivor bireysele dönmüştür. Bundan sonra bireysel oynayacaksınız. Kuralları anlatıyorum. Finale doğru adım adım gideceğiz. Bir dokunulmazlık oynayacaksınız. En iyi erkek ve en iyi kadın birer isim söyleyecek, üçüncü adayı oylama söyleyecek ve bir kişi veda edecek. Oyunu oynama şekli erkeklerde 4 kadınlarda 3 hak veriyoruz. En son kimin hakkı kalırsa o kazanacak. Survivor final bölümüne başlamıştır.

Hakan: Bireyseli bekliyorduk ama bu kadar erken beklemiyorduk. Herkese başarılar diliyorum.

Nagihan: Çok adaletli bir karar olmuş. Şaşkınım bir bakıma mutluyum artık herkes kendisi için mücadele edecek.

Murat: İlk kez bireysel oynayacağım. Çok değişik bir sezon geçiriyoruz. Allah herkese yardımcı olsun.

Anıl: Herkes kendi için çıkıp mücadele edecek. Herkese başarılar.

Hilmi: En zor dönemlere geldik. Sayı üstünlüğünü korumuş olmak iyi. Hayırlısı olsun.

Sema: Talihsiz bir Survivor’dayız. Performansın bir şeylere yol vermesi iyi. İyi performanslar elenebilir. Hangimizin kısmeti ise…

Adem: Buraya kadar geldiğim için çok mutluyum. Bundan sonra kendi hayalim için mücadele edeceğim.

Merve: Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Tabi güzel oldu. Çıkacağız performansımızı göstereceğiz. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Acun: Bu hafta iki eleme olacak. Bu dokunulmazlıktan sonra konsey olacak yarın eleme olacak. Pazar günü bir oyun ve Pazartesi bir eleme olacak. Heyecanımız büyük. Kimin gideceğini merak ediyorum.

Adem-Murat: Adem kazandı

Hilmi Cem-Anıl: Hilmi Cem kazandı

Nagihan-Merve: Nagihan kazandı

Hakan-Adem: Adem kazandı

Hilmi Cem-Murat: Hilmi Cem kazandı

Nagihan-Sema: Nagihan kazandı

Adem-Hilmi Cem: Adem kazandı

Sema-Merve: Merve kazandı

Erkeklerde dokunulmazlık ADEM’in oldu.

Kadınlarda dokunulmazlık NAGİHAN’ın oldu.

Acun: İki aday karşılıklı takımlardan çıkacak gibi görünüyor. Yarın akşam bir eleme olacak.

Adem: Gerçekten böyle bir şey beklemiyordum. Takım olarak yarışmak tabi rahatsız etmiyor, bireysele dönmesi kendi kaderimizi çizmemize vesile oluyor. Bugün çok iyiydim ama bu diğer yarışmacılardan iyi olduğum anlamına gelmez.

Sema: Hiç beklemediğimiz bir şeydi. İnsanların kendi kaderini belirlemesi için adaletli bir sistem.

Merve: Saliselerle kaybedilen bir oyun var. Bu sene Survivor’da şans bana gülmedi. Gitmek istemiyorum. Hayırlısı olsun.

Sema: Çok ince bir çizgi belki eleneceğim belki de Kıbrıs’ı göreceğim.

ADA KONSEYİ’NDE NELER KONUŞULDU?

Acun Ilıcalı: Hoşgeldiniz. Kritik bir konsey ve Survivor’da yeni dönem. Artık oyunlardaki galibiyetler yarışmacıları etkileyecek. Turabi’ye ve Damla’ya geçmiş olsun.

Damla: Şuan ağrım ve acılarım var. İltihaplanma söz konusu. Tedavisi yapılıyor umarım en kısa zamanda geri döneceğim.

Acun: Hem bireysel oynacayacaksınız bir yandan da takım ruhunu taşıyacaksınız. Bundan sonra kazanan isim belli isimleri ödüle davet edecek. Bu Gönüllüler için problem olabilir. Bu akşamın önemli konusu adaylar çıkacak.

Merve: Acun Bey sona yaklaştık. Oyunların önemi büyük. Güzel bir parkurdu. Sonunda kıl payı kaçan bir oyundu. Hepimiz adayız. İsmimiz çıkabilir.

Hakan: Bugün parkura gelince kafa olarak hazırlıksız yakalandık. Onun şaşkınlığı ve heyecanı vardı. Oyuna kendimi veremedim. Bireyselleşmesi güzel bir şey. Şampiyonluk yolunda son performanslar. Herkese başarılar diliyorum.

Acun: Oyunuz ve performansınız buluştu. Oyunuz az bile olsa performans ile kendinizi finale taşıyabilirsiniz. Hepiniz oy aldı, aranızda sıralama var. Bunların hepsini birkaç gün içinde göreceğiz. Artık sayılı gün kaldı.

Nagihan: Ben hiç beklemiyordum. Artık sona gelindi. Benim açımdan motivasyonumun artmasına sebep oldu. Zaman çok az kaldı, kendime inancımı devam ettiriyorum.

Acun: Artık oylamaya gelelim ilk aday çıkacak. Adem ikinci adayı, Nagihan üçüncü adayı söyleyecek. Yarın da eleme olacak.

Oylama sonucu çıkan isim: MERVE

Merve: Acun Bey dediğim gibi çok uzun bir marotondu. Sona yaklaştık. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Şimdiden oy gönderen gönderemeyen herkese teşekkür ederim.

Adem: Eskiden bu kolyeyi alınca kendi takımımızdan birini söylüyorduk. Şimdi karşı takımdan birini söyleyeceğim kesin. Anıl ve Hakan en yakın adaylardan biri fakat ben HAKAN‘ı söylemek istiyorum.

Hakan: Bekliyordum. Yani şu saatten sonra kimseye bir şey diyemeyiz. Adem’in doğru bir karar verdiğini düşünüyorum. Arkadaşlarını kalbinde tutması güzel. Hakkımızda hayırlısı.

Nagihan: Acun Bey zaten bu kolyeyi almaktaki hedefim hem kendimi hem de kendi takımımı korumaktı. Karşı takıma bakıyorum ve söyleyeceğim isim SEMA.

Sema: Herkes gibi bekliyordum demeyeceğim kesin bekliyordum. Eğer kazanacağım zafer benim için hayırsız ise zaten istemem. Bu sistemde bakıyorum bu bireysele dönme olayı çok adaletli geldi bana. Gidedebilirim eğer gidersem o zafer benim için hayırsızdır. Hiçbirine elenmek beni üzmez. Hepsi şampiyon. Hayırlısı olsun. Kim en çok hak ediyorsa o kalsın.