Selçuk Geçer çuvalla para kazandıracak yatırımı açıkladı! Ne dolar ne altın...

Selçuk Geçer çuvalla para kazandıracak yatırımı açıkladı! Ne dolar ne altın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yatırımcılara ‘al kenara koy’ diyerek seslendi. İşte Geçer'e göre en çok kazandıracak yatırım aracı.

Selçuk Geçer, yatırımcılara 'alın' diyerek para kazandıracak yatırımın hangisi olduğunu açıkladı.

ekran-goruntusu-2023-01-25-233328.png

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek için hangi yatırım aracını tercih edeceğini düşünürken dikkat çeken açıklama Selçuk Geçer'den geldi. 

bitcoin-computer-graphic-card-93675-129967.webp

"ÇOK FAZLA DÜŞÜŞ BEKLEMEYİN"

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Bitcoin uyarısını önceden yaptığını söylerken, büyük bir ihtimalle 49 bin dolar seviyesinin test edileceğini açıkladı. Geçer, “Bitcoin'in 50 bine inmesi, hatta 49 bin seviyelerine inmesi demek, diğer altcoinlerin Bitcoin karşısında daha fazla değer kaybetmesi demektir. Bu yüzden dikkatli olun. Elinizde mal varsa panikle satmayın, ancak buralardan çok fazla düşüş beklemeyin” dedi.

ethereum-nedir.jpg

"BEN ETHEREUM VE BITCOIN ALMAYI PLANLIYORUM"

Bugünkü koşullara göre fiyatlar aşırı yükselmiş durumda olduğunu belirten Geçer, “Yarın ki koşullarda Bitcoin'in 100 bin doları hatta 1 milyon doları görebileceğini düşünüyorum. Ethereum'un da önce 25 bin doları, sonra 100 bin dolarları göreceğini tahmin ediyorum. Ben Ethereum ve Bitcoin almayı planlıyorum ve bunları kenara koyup 10 yıl beklemeyi düşünüyorum. Eğer aynı fikirdeyseniz, hangi seviyeden alırsanız alın, ucuz alacağınızı unutmayın” şeklinde konuştu.