Soyer’e ‘Mega’ destek

Soyer’e ‘Mega’ destek

Türkiye’nin ‘mega star’ı Tarkan sosyal medyada ‘hatıra’ olmuş anların ‘tbt (throwback Thursday) başlığı altında paylaşıldığı Perşembe günü sayfasını Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e ayırdı.

Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarından Seferihisar Belediye Başkanı Soyer ve ilçede hayata geçirdiği projelerin çok sayıda fotoğrafının bulunduğu bir paylaşım yapan ‘Mega Star’, dikkat çeken mesajlar da verdi. 

Tarkan fotoğrafları “Seferihisar’daki Doğa Okulu’nun kurulmasını destekleyeli beş yıl olmuş. Yine oluşum aşamasında yer aldığım ve desteklediğim, Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’nın kuruluşunun üzerinden ise üç yıl geçmiş. Her iki projenin de temel mimarlarından, örnek bir yerel yönetici olan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e bu vesileyle bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Kısıtlı imkanlara, fakat evrensel bir vizyona sahip içten bir yöneticinin kısa zamanda neler başarabileceğini gösterdi. Doğamız ve kültürümüz için benim gibi pek çok insanın Seferihisar’ı desteklemesini sağlayan Soyer, daha geniş olanaklara sahip olsa eminim İzmir ve Türkiye için daha çok güzel projelerle nice insanı harekete geçirir, doğa aşkıyla bir araya getirir” açıklamasıyla birlikte takipçilerine sundu. 

Soyer’e ‘Mega’ destek

Tarkan’ın açıklamasında yer alan “Doğamız ve kültürümüz için benim gibi pek çok insanın Seferihisar’ı desteklemesini sağlayan Soyer, daha geniş olanaklara sahip olsa eminim İzmir ve Türkiye için daha çok güzel projelerle nice insanı harekete geçirir, doğa aşkıyla bir araya getirir” ifadesi Soyer’e İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı yolunda açık destek olarak yorumlandı.