Antalya'da 4 günde 5 ceset bulundu! Uzuvları kesilmiş gizemli ölümlerin nedeni ne?

Antalya'da 4 günde 5 ceset bulundu! Uzuvları kesilmiş gizemli ölümlerin nedeni ne?

Antalya'da 4 günde uzuvları kesilmiş 5 ceset bulundu. Kimliksiz cesetlere ilişkin soruşturma devam ediyor.

Antalya günlerdir kimliği belirsiz cesetlerle çalkalanıyor.

Manavgat Çenger Mahallesi'nde sahilde yürüyen vatandaşlar cansız beden görüp jandarmaya haber verdi. Üzerinde kimlik bulunmayan ve kimliği tespit edilemeyen cansız beden, incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Çenger Mahallesi'ne 40 kilometre uzaklıktaki Denizkent Mahallesi sahilinde de ceset bulunduğuna dair ihbar yapıldı. Yine üstünden kimlik çıkmayan ve kimliği tespit edilemeyen ceset, Adli Tıp Kurumu'na götürdü.

Peş peşe görülen cesetlerin ardından Antalya Serik, Manavgat ve Alanya ilçelerinin sahillerinde son 4 günde 5 gizemli cesedin bulunması bölge halkında paniğe neden oldu.

BÖLGE HALKI ENDİŞELİ

Geçtiğimiz hafta Manavgat'ın Çenger Mahallesi sahilinde başı ve kolu olmayan ve kimliği henüz belirlenemeyen cesedin bulunmasının ardından aynı gün Alanya'nın Konaklı sahilinde belden yukarısı olmayan çocuk cesedi bulundu.

Son olarak Serik ilçesinin Kadriye Mahallesi'nde sahilde bulunan kadın cesedinin Antalya'da 12 gün önce kaybolan Merve Şevval Elmas'a (18) ait olma ihtimali üzerine, ailesinden DNA örneği alınacak.