e-Devlet'te paranız kalmış olabilir! Hemen kontrol edin

e-Devlet'te paranız kalmış olabilir! Hemen kontrol edin

Çoğu kişinin bihaber olduğu önemli bir gelişme yaşandı. e-Devlet'te birikmiş paranız olabilir. O yüzden hemen hesabınızı kontrol etmenizde fayda var.

Milyonlarca yurttaş e-Devlet üzerinden sorgulama yaparak birikmiş parası olup olmadığını kontrol edebilir ve hatta bu parayı çekebilir.

3513465-2446af2ddc748b8dfe26f7921acc837f-640x640.jpg

Milyonlarca kişiyi maddi olarak rahatlatacak bir gelişme yaşandı.

E-DEVLET'TE BİRİKMİŞ PARALAR

Devlet, çeşitli finansman programları aracılığıyla evde bakım gibi çeşitli ödenekler sunmaktadır. Yaşlı, engelli veya yoksullara evde bakım hizmeti veren kişilere yapılan ödemeler, toplum için önemli bir destek kaynağı sağlamaktadır.

ekran-goruntusu-2023-07-19-220201.png

Evde bakım gibi ödemeler genellikle belirli günlerde yapılır. Ancak, mayıs ayındaki ödemelere ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmadığından, ödeme tarihi hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Ödemelerinizi talep etmek için çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Vatandaşlar, ödemelerini telefonla veya banka aracılığıyla gerçekleştirebilecekleri konusunda bilgilendirilmiştir.

ekran-goruntusu-2023-09-24-223235.png

Bu yöntemlerle ödeme tarihini kontrol edebilir ve hesaplarına paranın geçip geçmediğini görebilirler.

Ödeme talebinde bulunmanın birden fazla yolu vardır. Ödemelerini alacak vatandaşlar, başvurularını telefon veya banka aracılığıyla yapabilir ve böylece ödeme tarihini kontrol ederken hesap işlemlerini de detaylı bir şekilde inceleyebilirler.

sadfas.jpg

E-DEVLET'TE PARAN KALIP KALMADIĞINI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Aynı zamanda vatandaşlar e-Devlet üzerinden sorgulama yaparak birikmiş paralarının olup olmadığını öğrenebilir ve anında paralarını çekebilirler.

Vatandaşlar, "BAKIYE" yazıp 4747'ye SMS göndererek "Bakıcı Ödeneği" sorgulamasını yapabilirler. Bu yöntemle ödeme tarihini ve tutarını kolayca öğrenebilirler.