'Fahiş yemeğe boykot' kampanyası hızla yayılıyor! Gözler o tarihte

'Fahiş yemeğe boykot' kampanyası hızla yayılıyor! Gözler o tarihte

İris Cibre'nin restoran ve kafelerdeki fahiş fiyatlara karşı başlattığı kampanya hızla yayılıyor. Fahiş yemeğe boykot kampanyasının nasıl sonuçlanacağını herkes merak ediyor.

Türkiye'de AKP'nin kötü ekonomi yönetimi nedeniyle yaşanan enflasyon ve vatandaşın alım gücünün düşmesinin etkileri derinden hissedilirken, Ekonomist İris Cibre sosyal medya hesabından, fahiş yemek fiyatlarına karşı kafe ve restoranları boykot çağrısı yaptı.

ekran-goruntusu-2024-04-18-195222.jpg

FAHİŞ FİYATLARIN SORUMLUSU RESTORANLAR MI HÜKÜMET Mİ?

Bu boykot, sosyal medyada hızla yayılmaya başladı. Boykot çağrısına birçok kişi destek verirken, asıl sorumlunun hükümet olduğu ve boykotun yanlış yere yapıldığını dillendirenler de oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan ekonomist İris Cibre, bir boykot kampanyası başlattı. Cibre, yemek fiyatlarının fahiş olduğunu belirterek vatandaşı kafe ve restoranları boykota davet etti.

5.jpg

20-21 NİSAN'DA KAFE VE RESTORANLARA GİTMEME BOYKOTU

20-21 Nisan'da kafe ve restoranlara gitmeyeceklerini söyleyen Cibre, "Çoğunluk kararı ile 20-21 Nisan Cumartesi Pazar Cafe ve Restaurantlara gitmiyoruz Fırsatçılığa son vermek için herkesi katılmaya davet ediyoruz " demişti.

Kampanyaya Armağan Çağlayan, Cengiz Erdinç ve Av. Cemil Çiçek gibi isimlerden de destek geldi.

1-001.jpg2-001.jpg3.jpg4.jpg6.jpg7.jpg