Hadi Özışık, AKP Ankara İl Başkanı'na ateş püskürdü! Ali Yerlikaya'ya çağrı yaptı

Hadi Özışık, AKP Ankara İl Başkanı'na ateş püskürdü! Ali Yerlikaya'ya çağrı yaptı

İktidara yakın gazetecilerden Hadi Özışık, AKP Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ı hedef alan açıklamalarda bulundu.

31 Mart'ta AKP’nin hezimete uğramasının ardından gazeteci Hadi Özışık, AKP Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ı adeta topa tuttu.

Daha önce de Ankara’da seçimin kaybedilmesinin suçlusu olarak AKP Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ı işaret eden Özışık, çok sert ifadeler kullandı.

"SENİN YAKANI BIRAKMAYACAĞIM"

"Senin yakanı bırakmayacağım. 30 puan fark yemişsin hala caka satıyorsun, koruma ordusuyla, çakarlı araçlarla geziyorsun. Ali Yerlikaya'ya sesleniyorum bu adam hangi acil işe yetişiyor?" diyen Hadi Özışık sözlerine şöyle devam etti:

"HALA CAKA SATIYORSUN KORUMALARLA, ÇAKARLI ARAÇLARLA GEZİYORSUN"

"Adam çakarlı araçla gezmeye devam ediyor. Eyy Ankara’nın il başkanı senin yakanı bırakmayacağım. Ankara’nın İl Başkanı Hakan Han Özcan, sen hangi başarıyı yakalamışsın da yüzde 30 yenilmişsin, yenilmiş de yenişmişsin 2 seçimdir. Ve hala caka satıyorsun korumalarla geziyorsun, çakarlı araçlarla dolaşıyorsun.

"KİMSE CİDDİYE ALMAMIŞ HALA O KOLTUKTA OTURUYOR"

Ben merak ediyorum, böyle koruma ordusuyla veya çakarlı araçlarla bir yere giderken gerçekten hiç mi utanmıyorsun? Yüzden 30 kaybetmişsin! Ali Yerlikaya’ya sesleniyorum; Bu adam hangi acil işe yetişmek için çakarlı araç kullanıyor, niye korunuyor? Kimse ciddiye almamış hala o koltukta oturuyor."