İş kurmak isteyenlere faizsiz kredi! İşte güncel girişimci kredileri

İş kurmak isteyenlere faizsiz kredi! İşte güncel girişimci kredileri

İş kurmak isteyene faizsiz kredi imkanı tanınıyor. Girişimci kredileri de bu doğrultuda güncellendi.

İş kurmak isteyenler için faizsiz kredi desteği veriliyor. Girişimci kredisi almak isteyenler için bu krediler güncellendi. Peki faizsiz girişimci kredilerinin detayları neler?

kredil2-22-1280x720.jpg

Peki, hangi banka faizsiz girişimci kredisi veriyor? İş kurmak isteyenlere hangi bankalar girişimci kredisi veriyor? İşte faizsiz girişimci kredisi veren bankadan detaylar…

kapak-122818.webp

GİRİŞİMCİ KREDİLERİ GÜNCELLENDİ

Faizsiz girişimci kredileri aracılığıyla kendi işini kurmak isteyenler için büyük kolaylık sağlıyor. Halkbank, vatandaşlara bu konuda büyük destek sağlıyor. Çeşitli girişimci kredisi seçenekleriyle en fazla desteği veren Halkbank, 6 farklı girişimci kredisi veriyor. Halk Girişimci Kredisi, Genç Girişimci Kredisi, Cesut Girişimci Kredisi, Tekno Girişimci Destek Kredisi, Usta Girişimci Kredisi ve Esnaf Girişimci Kredisi ile vatandaşlar kendilerine uygun kredi fırsatını değerlendirebiliyor. Her yaştan ve iş sektöründen vatandaşa Halkbank girişimci kredisi desteği veriyor.

ft-06-03-2017-11-30-53-516.jpg

HALK GİRİŞİMCİ KREDİSİ NEDİR?

Halk Girişimci Kredisi işini kuran ya da kurmuş olan vatandaşlara en az ilkokul mezunu olma şartıyla veriliyor. 45 yaşını geçmeyen vatandaşlar çalıştıkları sektörlerde kendi işyerlerini açmak için kullanabiliyor. 250 bin TL olarak sağlanan girişimci kredisinde 12 ay anapara ödemesi yapılmıyor ve 60 ay vadeden faydalanılabiliyor.

ekran-goruntusu-2024-03-17-133038.png

GENÇ GİRİŞİMCİ KREDİSİ NEDİR?

Önlisans ve lisans mezunu olunan bölüme dair iş kurmak isteyen ve 35 yaşını geçmemiş olan vatandaşlar 350 bin TL’ye kadar Genç Girişimci Kredisi’nden faydalanabiliyor. Eczane, hukuk bürosu, diş muayenesi gibi işyeri açmak isteyen vatandaşlar 12 ay anapara ödemesiz 60 ay vadeden yararlanarak işlerini kurabiliyor.

ekran-goruntusu-2024-03-17-133036.png

CESUR GİRİŞİMCİ KREDİSİ NEDİR?

Halkbank, sunduğu Cesur Girişimi Kredisi ile 45 yaşını aşmayan vatandaşların kendi işini kurmasına destek oluyor. 400 bin TL olarak sağlanan girişimci kredisiyle etüt merkezi, tahlil laboratuarı, diş kliniği, veteriner ve benzeri üniversite mezuniyetine uygun bölümlere yönelik iş yerleri açılabiliyor. Ancak Cesur Girişimci Kredisi’ne başvuracak kişilerin en az 2 yıl bu alanda deneyim kazanmış olması gerekiyor.

ekran-goruntusu-2024-03-17-133032.png

TEKNO GİRİŞİMCİ DESTEK KREDİSİ NEDİR?

Tekno Girişimci Destek Kredisi ile vatandaşlar bilişim ve yazılım sektörlerine yönelik iş kurma hayallerini gerçekleştirebiliyor. Bunun için bu alanlarda faaliyet gösteren firmalarda, TÜBİTAK, KOSGEB ya da Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşlarda faaliyet gösteren programlarda, Teknokent, Teknopark gibi faaliyetlerde bulunan kişiler başvuru yapabiliyor. 500 bin TL sağlanan girişimci kredisinin 6 ay anapara ödemesi yapılmadan 60 ay vadeden yararlanılabiliyor.

ekran-goruntusu-2024-03-17-133029.png

USTA GİRİŞİMCİ KREDİSİ NEDİR?

Usta Girişimci Kredisi en az ilkokul mezunu olan vatandaşlara 300 bin TL olarak veriliyor. Ustalık Belgesi, Mesleki Yeterlilik Belgesi olan ya da İŞKUR, KOSGEB, Belediyeler ve Halk Eğitim Merkezleri’nden alınmış Uzmanlık Eğitim Sertifikaları ile Ustalık sertifikalarından birine sahip olmak ve 45 yaşını geçmemiş olmak gerekiyor. Böylelikle 12 ay anapara ödemesiz 60 ay vadeli girişimci kredisi çekilebiliyor.

ekran-goruntusu-2024-03-17-133026.png

ESNAF GİRİŞİMCİ KREDİSİ NEDİR?

Halkbank Esnaf Girişimci Kredisi ile 35 yaşını doldurmamış olan vatandaşlar sıfır faizli krediden yararlanabiliyor. Bunun iççin KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nin tamamlanmış olması gerekiyor. Böylelikle Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri’nden faizsiz girişimci desteği çekilebiliyor.