Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i mi hedef aldı? Ankara Milletvekili açıkladı

Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i mi hedef aldı? Ankara Milletvekili açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı flaş paylaşım, Erdoğan ile görüşen CHP lideri Özgür Özel'e gönderme olarak yorumlandı. CHP'nin Ankara Milletvekili o paylaşımla ilgili konuştu.

CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP lideri Özgür Özel ve AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki görüşmenin ardından ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. 

ekran-goruntusu-2024-04-24-221807.png

Kılıçdaroğlu'nun "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" paylaşımıyla kimi hedeflediği tartışmalara yol açarken CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a konuştu.

"SARAYLA MÜZAKERE EDİLMEZ, MÜCADELE EDİLİR"

X hesabından yazan Kemal Kılıçdaroğlu şöyle demişti:

"Milyonlarca çocuğumuzun beslenme ve eğitim sıkıntısı çektiği, Milyonlarca gencimizin, bırakın gençliğini yaşamayı, henüz ülkesinde deniz yüzü bile göremediği, Milyonlarca anne, babanın geçim sıkıntısı içerisinde depresyona girdiği, Milyonlarca emeklimizin ay sonunu getiremediği, torunlarına bile mahçup olduğu, Milyonlarca sığınmacının ülkemizin demografik yapısını bozacak şekilde tehlike teşkil ettiği, Doların 30 liranın üstünde olduğu, bir kuru ekmeğin 10 lira olduğu, İcra dosyalarını istifleyebilmek için ek binaların kiralandığı bir ülkede;

Bu düzenin kurucusu sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir..!

Sayın Adnan Yücel'in şiirinde de dediği gibi;

"Saraylar saltanatlar çöker

kan susar birgün

zulüm biter.

Menekşelerde açılır üstümüzde

leylaklarda güler.

Bugünlerden geriye,

bir yarına gidenler kalır

bir de yarınlar için direnenler... "

ekran-goruntusu-2024-04-24-190421-001.png

"ÖZGÜR ÖZEL'İ DEĞİL ERDOĞAN'I HEDEF ALDI"

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımıyla ilgili CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Barış Yarkadaş'a konuştu. Yarkadaş "Deniz Demir bugün Sayın Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etmiş kendisiyle de konuştuk, Sayın Kılıçdaroğlu bu tweeti Özgür Özel’i hedef alarak mı yazdı dedim Demir ‘Sayın Kılıçdaroğlu bu tweette özgür Özel’i değil AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldığını söyledi’ dedi." ifadelerine yer verdi.