Özgür Özel koltuğu devrettiği minik kıza bu espriyi yaptı

Özgür Özel koltuğu devrettiği minik kıza bu espriyi yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel koltuğunu 23 Nisan nedeniyle Dora Mimaroğlu'na bıraktı.

CHP lideri Özgür Özel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu temsili olarak Dora Mimaroğlu'na teslim etti.

ekran-goruntusu-2024-04-23-131926-001.png

"İYİCE YERLEŞMEZSENİZ KALDIRABİLİRLER"

Makamını ve masasını tanıtan Özel, çocuk başkana "Koltuğa rahat oturun, sırtınızı dayayın, iyice yerleşmezseniz kaldırabilirler" şeklinde espri yaptı. 

Özel'in makam tanıtımından sonra konuşan Dora Mimaroğlu, şunları söyledi:

"Adım Dora Mimaroğlu, minik kalbimde unutamayacağım bir anı bıraktığı için Özgür Bey'e teşekkür ederim. Bir çocuk olarak içinde yaşadığım bir dünyaya ilişkin birkaç gözlemimi sizlerle paylaşmak istiyorum. 23 Nisan Mustafa Kemal Atatürk'ün dünyada eşi benzeri olmayan kıymetli armağanıdır. Bu nedenle Atamızı saygı ve özlemle anıyorum. 

ekran-goruntusu-2024-04-23-131912-001.png

EĞİTİM HAKKINA DİKKAT ÇEKTİ

Ben Bilkent Sahne Fakültesi'ne bağlı müzik okulunda 5. sınıfta okumaktayım. Okuluma yetenek sınavıyla girdim. Ben yeteneği keşfedilmiş şanslı çocuklardanım. Ancak ülkemizde bu şansı bulamamış, nice keşfedilmemiş yetenekler olduğunu tahmin ediyorum. Dolayısıyla eğitim hakkına kavuşması için her çocuğun eğitim seferberliği başlatılmasına inancım sonsuz. Hemen bu seferberliği başlatalım. Dünyamızın kaynakları sınırlı. Lütfen bize içinde yaşayacağımız temiz bir dünya bırakın."