Özgür Özel'den adaylık çıkışı: "Herkes emin olsun"

Özgür Özel'den adaylık çıkışı: "Herkes emin olsun"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kendisi hakkında gelecek cumhurbaşkanlığı seçimi üzerinden parti içi adaylık tartışması başlatılmasına tepki gösterdi. Özel dikkat çeken ifadeler kullandı.

CHP lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Son günlerde CHP içinde Özel'in adaylığına yönelik ilginç açıklamalar gelirken, CHP lideri bu açıklamalara yanıt vererek şöyle konuştu:

"HİÇBİRİMİZE FAYDASI OLMAYAN BİR TARTIŞMADIR"

"Hazır birinci partiyken, işler yolunda gidiyorken, seçim yeni geride kalmışken, gelecek seçime daha zaman varken aday tartışması dostumuz tarafından iyi niyetle yapılsa da hiçbirimize faydası olmayan bir tartışmadır. Buradan gelecek seçim için şimdiden aday tartışmaları başlatmanın CHP'nin ivmesini düşürmek, gücünü azaltmak, çelme takmaktan başka bir gayreti yoktur.

"KİMİN GÖNLÜNDEN KİMİN GEÇTİĞİNİN HİÇBİR ÖNEMİ YOKTUR"

Dün MYK toplantısında açıkça ifade ettim, ne kadar iyi niyetle de olsa, ne kadar soru da gelse hiçbir arkadaşımızın bu tartışmalara dahil olmasını doğru bulmam, bundan sonra da istemem. Bizim her birimiz gönlümüzdeki adayı gönlümüzde tutarak, gönüllerimizdeki ortak bir duyguyu ön plana çıkarmak lazımdır. Kimin gönlünden kimin geçtiğinin hiçbir önemi yoktur.

"CHP'NİN TARİHİ BİR FIRSATI KAÇIRMASINI SAĞLAMAK GİBİ BİR HATA YAPMAYACAĞIMDAN HERKES EMİN OLSUN"

Günü gelince CHP'nin bir adayı olacak. O aday, CHP'nin seçilmişleriyle, üyeleriyle, halkın sesini dinleyerek bu seçim başarısı nasıl geldiyse öyle belirlenecektir. Kimsenin şüphesi olmasın. CHP'nin genel başkanı olarak kendi adaylığımı dayatmak, CHP'nin tarihi bir fırsatı kaçırmasını sağlamak, CHP'nin birilerinin tükenmekte olan iktidarına tekrar fırsat vermek gibi bir hata yapmayacağımdan herkes emin olsun."