The Simpsons ne yaptın sen? Türkiye'nin o ilinde yaşayanlar için korkunç tahmin

The Simpsons ne yaptın sen? Türkiye'nin o ilinde yaşayanlar için korkunç tahmin

Simpsonlar'dan Türkiye'nin o ilinde yaşayanlar için korku verici bir tahmin geldi. Bu tahminin bir tanesi henüz tutarken, diğeri ise herkesi tedirgin edecek.

The Simpsons ya da Türkçe bilinen ismiyle Simpsonlar ürkütücü tahminleriyle yine gündemde. Ancak bu tahmin bu kez Türkiye'yi ilgilendiriyor. Bu tahminin bir tanesi şimdiden tuttu. Diğer ise herkesi tedirgin edecek boyutta.

İşte The Simpsons’ın yeni Türkiye senaryosu...

SİMPSONLAR'DAN DEPREM KEHANETİ

Dünyada yaşanan birçok olayı önceden bildiği iddia edilen fenomen çizgi dizi, ünlülerin gelecekte yaşayacağı olaylara kadar pek çok şeyi tahmin etmede başarılı oldu. Bu kadar olayı tahmin etmesi akıllarda şüphe uyandırırken tüm bunların dünyanın başına çöken kötü bir oyun olduğu düşüncesi savunuluyor. The Simpsons dizisinin o bölümünde ortaya çıkan gerçekler ise Türkiye'nin o şehrinde tehlike uyandırıyor.

THE SIMPSONS KAHRAMANMARAŞ'TAN SONRA İSTANBUL'A GÖZÜNÜ DİKTİ

Son olarak Türkiye'de meydana gelen ve büyük can kayıpları yaşanan Kahramanmaraş depremi için nokta atışı tahminde bulunan The Simpsons, bu kez de Türkiye'nin Mega kenti İstanbul'a gözünü dikti

Uzun süredir uzmanlar tarafından yapılan çağrılar yakından takip edilirken The Simpsons'ta İstanbul'u işaret etti. Dolaşan iddialara göre The Simpsons’da Marmara depreminin de bilindiği bölüm ortaya çıktı.

Bölümde haber spikeri şu açıklamayı yapıyor: “Depremin yaşandığı bölgede 46 bin üzerinde vatandaşın öldüğü bir deprem daha gerçekleşti ve ülkenin acil durum Ajansı depremin 6.3 büyüklüğünde olduğunu belirtti.”