Şerdil Dara Odabaşı'dan Aykurt Nuhoğlu'na: Asıl biz size teşekkür ederiz

Şerdil Dara Odabaşı'dan Aykurt Nuhoğlu'na: Asıl biz size teşekkür ederiz

CHP'nin Kadıköy Belediye Başkan adayı Şerdil Dara Odabaşı, kendisine teşekkür eden Nuhoğlu'na, "Sayın Başkan, asıl biz size teşekkür ederiz; emekleriniz boşa gitmeyecek" dedi. 

CHP’nin Kadıköy Belediye Başkanı adayı olarak ismi kesinleşen Şerdil Dara Odabaşı, kendisine başarılar dileyen Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na teşekkür etti.

Nuhoğlu bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kadıköy’de belediye başkanlığı şansını veren partime ve 5 yıl boyunca birlikte yürüdüğümüz her yaştan Kadıköylülere, benimle birlikte bu yolculuğa çıkan arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Kadıköy Belediye Başkanı adayımız Şerdil Dara Odabaşı ve partimizin tüm adaylarına başarılar diliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Nuhoğlu’na sosyal medya hesabından yanıt veren Odabaşı ise, “Sayın Başkan, asıl biz size teşekkür ederiz. Emin olun ki, Kadıköy’de yaşam kalitesini artıran ve çıtayı yükseğe koyan emekleriniz boşa gitmeyecek. Bir yaşam alanı olarak Kadıköy, Türkiye için referans olmaya devam edecek” dedi.

Şerdil Dara Odabaşı kimdir?