Bornova'nın ekranı 1 yaşında!

Bornova'nın ekranı 1 yaşında!

Canlı ve bant yayınlarla kentin tanıtıldığı, önemli etkinliklerin ekrana taşındığı, özel konukların Bornovalıların karşısına çıktığı Bornova TV, kısa sürede geniş kitlelere ulaştı.

29 Ekim 2017’de Ata Anı Evi’ndeki programla izleyicinin karşısına çıkan Bornova TV’de geçen bir yıl içinde pek çok canlı yayın ve özel program yayınlandı. www.bornovatv.com adresi ile birlikte facebook.com/bornovatv üzerinden de izlenebilen Bornova TV’de ilçedeki gelişmelerin yanısıra özel sağlıktan spora, tarihten turizme özel ilgi alanlarına yönelik programlar da yapılıyor. Ayrıca Bornova Belediyesi’nin yatırım ve hizmetleri ile kenti tanıtan filmler de Bornova TV’den takip edilebiliyor. Bornova TV’de geçtiğimiz bir yıl içinde konserler, açılışlar, önemli spor karşılaşmaları canlı olarak izleyicilere aktarıldı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornova TV, Bornovalıların gözü kulağı oldu. Vatandaşlarımızın Bornova ile ilgili haberleri takip edebilmeleri için 29 Ekim 2017’de başlattığımız yayınlara gösterilen ilgi ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesi. İzmir’de televizyonların kapandığı bir dönemde yerel haberleri ve gelişmeleri vatandaşlarımıza aktarmanın bir aracı olarak gördüğümüz Bornova TV’de spordan sanata pek çok etkinliği de Bornovalılara ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.