CHP'li Torun'dan İstanbul ve İzmir açıklaması

CHP'li Torun'dan İstanbul ve İzmir açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP PM toplantısı sonrası basın açıklaması yaptı.

HP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP PM toplantısı sonrası basın açıklaması yaptı.

Seyit Torun'un açıklamalarından satır başları şöyle:

"AKP ORTALIĞI KARIŞTIRARAK GERÇEĞİ UNUTTURMAYA ÇALIŞIYOR"

16 yıldır iktidarda değillermiş gibi, şehirleri yönetmiyorlarmış gibi açıklama yapıyorlar. Sayın Özhaseki bu kötü yönetimde hiç payı yokmuş gibi seçilirse daha iyi şeyler olacağını anlatıyor. AKP ortalığı karıştırararak gerçeği unutturmaya çalışıyor.

Bizim seçime giderken gerçeğimiz şudur: Millet hayat pahalılığı altında eziliyor. Ülkenin tüm imkanlarını seçim için kullanıyorlar. Millet her geçen gün yoksullaşıyor. İşsizlik kaygısı tavan yapmış durumda.

Herkes gelecek kaygısı içerisinde. Mevcut yönetim bu gerçeği saklamak için kavga, gürültü çıkartıyor.

Milletin dertlerini bastırmaya çalışıyor, duyulmasını istemediği ses bizim sesimiz değil milletin sesi. Milletin adalet, demokrasi isteyen sesi. Biz CHP olarak adaylarımızı demokratik yollarla yola çıkartıyoruz.

Kimsenin kaderini kimsenin 2 dudağı arasına mahkum etmiyoruz.

Kazandığımız şehirlerde hayatı, ulaşımı, sağlığı ucuzlatacak çözümler üretiyoruz. İstihdam sağlamak için çalışıyoruz. Biz adaylarımızı kavgaya değil hizmete hazırlıyoruz. Tüm adaylarımızı tebrik ediyor, sürecin ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

İSTANBUL VE İZMİR'İN İLÇELERİ

İstanbul'un ilçeleri, Ankara'nın ilçeleri - ocak ayı ortasında bir Parti Meclisi toplantısı yapacağız. Belki İzmir ve İstanbul ilçeleri de olabilir bu toplantıda. kesin bir tarih yok.

CHP'NİN MERSİN ADAYI SÜRPRİZ Mİ OLDU?

'Mersin'de Serdal Kuyucuoğlu'nun adaylığı konuşuluyordu Vahap Seçer'in adaylığı sürpriz mi?' oldu sorusuna Seyit Torun, "Hayır sürpriz değil, biz değerlendirmelerimizi yapılan anketler, verilerin ışığında değerlendiriyoruz. adayımız ikiye indirgenmişti" yanıtını verdi.