Abdullah Cömert'in ailesine saldırı

Abdullah Cömert'in ailesine saldırı

Saldırıyı Abdullah Cömert’in abisi Adnan Cömert Facebook hesabından, “Evimize saldırı var” ve “ Canımız tehlikede” şeklinde duyurdu.

Olayneyseo'nun haberine göre Cömert ailesi, olayın kendi mahallesinde oturan kişiler tarafından gerçekleştirildiği ve defalarca saldırıya uğradıklarını söyledi. Abdullah Cömert'in abisi mağdur duruma düşürüldüklerini, saldırganların sahte rapor alarak kendilerinden şikayetçi olduğunu aktardı.

Saldırının planlı olduğunu ve polis ekiplerinin olaydan 1 saat sonra geldiğini belirtti. Saldırı sırasında evde hasta annesi ve engelli kardeşiyle olduğunu, yaşadıkları korkuyla şok olduklarını ve saldırgan şahısların kalabalık olduğunu söyledi.

Abdullah Cömert’in vefatından önce de aralarında tartışma olduğunu ancak bu tartışmanın Abdullah Cömert’in vefatından sonra daha da çok arttığını belirten abisi, saldırganlardan birisinin kapıyı kırmak amaçlı yaptığı hamlede ayağını kırdığını başka bir saldırganın ise arabanın camlarını kırmaya çalışırken elini kestiğini ve bu durumdan da ailesi tarafından şikâyetçi olduklarını söyledi.