Kılıçdaroğlu o Danıştay üyesini bir kez daha istifa çağırdı

Kılıçdaroğlu o Danıştay üyesini bir kez daha istifa çağırdı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul 2. Bölge KOBİ Temsilcileri Buluşmasında konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul 2. Bölge KOBİ Temsilcileri Buluşmasında konuşan Kılıçdaroğlu, "Bu ülkenin geleceği için sağlıklı yönetilmesi lazım" dedi. AKP Hükümetinin esnafı unuttuğunun altını çizen Kılıçdaroğlu,  "Mevcut iktidar esnafı gözden çıkarmış durumda. Bütün ülkelerde esnaflar korunur. Esnaf devlete yük olmaz" ifadelerini kullandı.

Esnafın çıkarının memleketin çıkarı olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, kendisini dinleyen esnaflara, "Siz dükkanı kapattığınızda kim bakacak size?" diye sordu. AKP'nin ekonomiyi bir çıkmaza soktuğunu belirten CHP lideri, "16 yıldır ekonomi, üretim ekonomisinden beton ekonomisine yöneldi" dedi.

Kendisinin yakasında parti genel başkanı olarak CHP rozeti olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yakasına Türk Bayrağı taktığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanı 81 milyonu kucaklamak zorundadır. Bunu yapan tek kişi var Muharrem İnce" dedi.

Muharrem İnce'yi sosyal medya hesabından eleştiren Danıştay Üyesi Aysel Demirel'i bir kez daha istifaya davet ederek, 'Eğer birazcık ahlaklıysa istifa eder. Yoksa Danıştay'da kara bir leke olarak kalır" ifadelerini kullandı.