CHP'nin Buca adayından 'pazarlık' iddialarına sert cevap!

CHP'nin Buca adayından 'pazarlık' iddialarına sert cevap!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

YURT/İZMİR

Geçtiğimiz hafta sonu PM’den ismi çıkan ve adaylığı kesinleşen Nezir, Ali Hıdır Uludağ’ın kendisi lehine adaylık yarışından çekildiğinin iddia edilmesi karşısında sert ifadeler kullandı.

Nezir’in o açıklamaları:

Saygıdeğer Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri değerli arkadaşlarım 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Buca belediye başkanlığına aday adayı olan arkadaşlarımız ile son derece medeni ve olumlu bir atmosferde geçen seçim sürecini zehirlemek isteyen çevrelerin olduğunu görmekteyim.

Aday adayı arkadaşlarımız arasında herhangi bir şekilde birbiri adına çekilme talebi veya özelde Ali Hıdır Uludağ’ın benim lehime çekilmesi gibi bir ahlaksız teklif söz konusu değildir.

Zira son derece demokratik ortamda cereyan eden adaylık yarışımız yine aynı demokratik anlayışla son bulmuştur. Bu tür yaklaşımlarla örgütümüzün birlik ve beraberliğini parçalamaya çalışanlar kazdıkları kuyuya kendileri düşecektir. Zira aday adayı hiçbir arkadaşım böyle bir tuzağa düşmez, hiç bir kirli odağın benim ve aday adayı arkadaşlarımın onurunu incitmesine müsaade etmeyeceğim.