CHP'li vekil açıkladı; AKP'nin seçim beyannamesindeki vaatleri 'çalıntı' çıktı

CHP'li vekil açıkladı; AKP'nin seçim beyannamesindeki vaatleri 'çalıntı' çıktı

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 2015 yılında milletvekili olur olmaz polis ve öğretmenler için verdiği 3600 gösterge ile ilgili kanun tekliflerini hatırlattı ve: “CHP söylediği zaman kulak asmadınız. Elinizden tutan mı vardı? Şimdi aklınıza polis geldi, öğretmen geldi” dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, öğretmen ve polislere 3600 gösterge verilmesi ile ilgili hazırladığı kanun tekliflerini hatırlatarak, “CHP söylediği zaman kulak asmadınız. Elinizden tutan mı vardı? Şimdi aklınıza polis geldi, öğretmen geldi. Siyasi ahlak düşkünleri projelerimizi kopyalayıp kendi projeleri gibi millete anlatıyorlar” dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 7 Haziran 2015 seçimleri sonrasında Milletvekili olarak göreve başlar başlamaz verdiği ilk kanun teklifinin polislere 3600 gösterge verilmesi ile ilgili olduğunu hatırlattı. 9 Temmuz polisler için 15 Temmuz’da da öğretmenler için 3600 gösterge için kanun tekliflerini TBMM Başkanlığı’na sunduğunu hatırlatan Barış Karadeniz, 1 Kasım seçimleri sonrası kanun tekliflerini bir kez daha Meclis’e sunduğunu ifade etti. Karadeniz şunları söyledi:

“24 Haziran seçimlerine gidiyoruz. Projelerimizi çalıyorlar. Dün olduğu gibi bugün de kopyala yapıştır projelerle milletin önüne çıkıyorlar. Çalıyorlar ama eksik çalıyorlar. CHP söylediği zaman kulak asmadınız. Elinizden tutan mı vardı? Şimdi aklınıza polis geldi, öğretmen geldi. Siyasi ahlak düşkünleri projelerimizi kopyalayıp kendi projeleri gibi millete anlatıyorlar Milletimize sesleniyorum, eksik projelerle önünüze gelenleri değil polise, öğretmene, hemşireye, doktora, emekliye, asgari ücretliye, öğrenciye millete hak ettiğini verecek CHP’ye ve projelerine oy verin. Artık tamam! Milleti kandıranlara yol verin gitsin! Artık tamam, kandırılanlara sandıkta yol verin gitsin! Millet için geliyoruz.”

Barış Karadeniz CHP Sinop milletvekili