CHP'li vekil adayı hızlı başladı, sokak sokak geziyor...

CHP'li vekil adayı hızlı başladı, sokak sokak geziyor...

CHP Balıkesir 3.sıra milletvekili adayı Ensar Aytekin seçim çalışmalarına hızlı başladı.

Geçtiğimiz hafta Ankara'da yapılan CHP aday tanıtım töreninden sonra, Balıkesir'e dönen CHP Balıkesir milletvekili adayları sahaya çıktı. CHP 3.sıra milletvekili adayı Ensar Aytekin, seçim kampanyası kapsamında Balıkesir merkezde çalışmalarda bulundu. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Balıkesir'de yaptığı miting sonrasında enaf ziyaretiyle çalışmalarına devam eden Aytekin daha sonra yurttaşlarla sohbet etti.

Hem Muharrem İnce'nin, hem de Balıkesir Milletvekili adaylarının il genelinde olumlu karşılandığını belirten Ensar Aytekin değişim talebini sahada gördüklerini ifade ederek şöyle devam etti:

"16 yıldır ülkede özgürlüğe, huzura, refaha pranga vuranlar artık halk tarafından ciddiye alınmıyor. Dövizde yaşanan dalgalanmaları dış mihrak oyunu diye açıklamaya kalkanlar yarattıkları bu tabloda halkı yoksullağa sevk ediyor. Halk ciddi anlamda gelecek kaygısı yaşıyor ve değişim talebinde bulunuyor. Sayın Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce'nin mitingindeydik. Balıkesir, kendisini seviyor, sayıyor. Miting alanında kendisini büyük bir coşkuyla karşılayan Balıkesirli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Mitingin ardından, yaptığımız ziyaretlerde yurttaşlar ekonomideki kötü gidişten yana dert yanıyorlar. Balıkesir'de mandıralar kapanıyor. Üretici, mahsülü tarladan kaldırmıyor. Kahvehanelerde bu kadar genç keyiften oturmuyor. İşte geldiğimiz nokta bu. Kendileri, lüks içinde saraylarına saltanat kurmak istiyorlar. Halksa vergilerle, kredilerle yokluğa mahkum ediliyor.

24 Haziran, sabır çeliğine su verilen halkın artık tamam diyeceği bir seçimdir. Yaratacakları tahrifat ne olursa olsun, CHP olarak halkımızla birlikte halkın iktidarını kurmaya kararlıyız. Ve bunu başaracağız. Halktan gördüğümüz ilgi bize güç veriyor. Bu iktidarı değiştirmek için, tüm halkımızı sandıklara çağırıyoruz"

Ensar Aytekin'e çalışmaları boyunca