Habertürk'te hangi isimlerle yollar ayrıldı?

Habertürk'te hangi isimlerle yollar ayrıldı?

Kapanan Habertürk Gazetesi, dijital olarak devam edecek. Yolların ayrıldığı isimler belli oluyor.

Ciner Yayın Holding bünyesinde 1 Mart 2009 tarihinde yayın hayatına başlayan günlük gazete Habertürk, dün son baskısını yaptı.

Dijital olarak yoluna devam edecek olan Habertürk'te yolların ayrıldığı isimler belli oldu.

Habertürk Haber Merkezi’nden ses getiren yaşam hikayelerine imza atan Ümran Avcı, başarılı polis muhabiri Müslim Sarıyar, yurt haberler editörleri Murat Ataş ve Dündar Kale, adliye muhabirleri Hayati Arıgan ile Veli Sarıboğa, foto muhabirleri Sinan Bilgenoğlu, Akıncan Adaban, yurt haber muhabirleri Mehmet Kayahan, Soner Özcan, editör İrem Koca, muhabir Arif Taşkın ve gündem yaratan havacılık haberlerini imza atan Gökhan Artan’la yollar ayrıldı.

Gazetenin Yazı İşleri servisinde görev yapan tüm editörlerle yollar ayrıldı. Magazin servisinden ise Mehmet Çalışkan ve Bülent İpek dışındaki çalışanların görevine son verildiği iddia edildi.

Gazete Habertürk'ün televizyon yazarı Mustafa Doğan ile tiyatro yazarı ve editör Ece Saruhan'la da yolları ayırdı. Ayrıca Türkiye'nin sayılı eğitim muhabirlerinden Pervin Kaplan da tenkisat sonucu kurumla ilişkisini kesen isimlerden biri oldu.