İstanbul'da lüks araçtaki kadına silahlı saldırı

İstanbul'da lüks araçtaki kadına silahlı saldırı

İstanbul Beylikdüzü'nde lüks araçtaki kadın silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. İlk bilgilere göre, Aslı Ç.'yi iş ortağının vurduğu belirtilirken polis kaçan şüpheliyi arıyor.

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi Hanımeli Sokak'ta lüks aracın önünü kesen silahlı saldırgan sürücü Aslı Ç.'yi (35) hedef aldı. Çok sayıda kurşun sıkan saldırgan olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan kadın ise yakındaki bir özel hastaneye kaldırıldı.

İlk bilgilere göre, Aslı Ç.'yi iş ortağının vurduğu belirtilirken polis kaçan şüpheliyi arıyor.

SALDIRI ANI KAMERADA

Bu arada saldırı anı kameraya yansıdı. Siyah bir araçla kadının yolunu kesen saldırgan kurşun yağdırdıktan sonra aynı araçla olay yerinden kaçıyor.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Saldırı haberini alarak olay yerine gelen genç kadının yakınları sinir krizi geçirdi. Çevredeki vatandaşlar aile yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. Güçlükle sakinleştirilen aile yakınları genç kadının sağlık durumunu takip etmek için hastaneye gitti.

Polis ekipleriyse silahlı saldırının gerçekleştiği sokağı şeritle kapatarak olay yerinde inceleme başlattı. Olay yerinde çok sayıda kovan bulunurken ekiplerin çalışmaları sürüyor.