İstanbul'da büyük yangın... Fabrika cayır cayır yanıyor

 İstanbul'da büyük yangın... Fabrika cayır cayır yanıyor

İstanbul Davutpaşa'da bulunan bir kumaş ve iplik fabrikasında yangın çıktı. 4 katlı olduğu belirtilen fabrikadaki yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. Yangının 06.45 sıralarında çıktığı tahmin ediliyor. 

Bu sabah erken saatlerde yangın ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına bir çok noktadan müdahale etti. Ancak alevler kısa sürede bütün fabrika binasını sardı. Yangın için İstanbul'un 6 bölgesinden takviye ekipler geldi.

Yangın nedeniyle çıkan yoğun dumanlar İstanbul'un bir çok noktasından görüldü. Polis ekipleri de fabrikadan düşen parçalardan kimsenin etkilenmemesi için olay yerindeki vatandaşları yangın bölümünden uzaklaştırdı.

İtfaiye ekiplerinin büyük çabasına rağmen, iplik yapımında kullanılan kimyasal maddeler ve rüzgarın da etkisiyle yangın halen devam ediyor. Bölgede bir çok fabrika bulunurken, ittaiye erleri de yangının diğer fabrikalara da sıçramaması için büyük bir çaba gösteriyor. 

YENİ BİLGİLER: CAN KAYBI VE YARALI YOK

Olay yerinde bulunan DHA Muhabiri Alper Korkmaz, yangına ilişkin yeni bilgiler verdi.

"Yangın kontrol altına alınmış diyemeyiz. İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sürüyor. Arka tarafta bir yangın vardı orayı söndürdüler, ama ön tarafta yangın sürüyor. Bir vatandaş ile konuştum. Fabrikada 7/24 çalıştığını, yangın sırasında içeride işçilerin olduğunu ancak hiç kimsenin yara almadan dışarı çıktığını söyledi. 

112 ekipleri de herhangi bir can kaybı ve yaralanma durumunun olmadığını belirttiler."

Ayrıntılar geliyor...