CHP Genel Merkezi, örgütlere gönderdi: İşte 'yetki' genelgesi...

CHP Genel Merkezi, örgütlere gönderdi: İşte 'yetki' genelgesi...

CHP Genel Merkezi'nden örgütlere gönderilen yeni genelgede bazı iller ve seçim çevrelerinde belediye meclis aday listelerini onama yetkisinin MYK’da olacağı belirtildi.

CHP Genel Merkezinden örgütlere gönderilen yeni genelgede bazı iller ve seçim çevrelerinde belediye meclis aday listelerini onama yetkisinin MYK’da olacağı belirtildi.

Genelge ile Adana Yüreğir ve Seyhan, Ankara Çankaya, Mamak ve Yenimahalle, Antalya Konyaaltı ve Muratpaşa, Balıkesir Burhaniye, Burdur Merkez ve Yeşilova, Çanakkale Merkez ve Sinop Merkez’de belediye meclis aday listelerini onama yetkisinin MYK’da olacağı belirtildi.

Çağdaşses'in haberine göre, Genel Başkan Yardımcıları’nın imzasıyla yayınlanan genelgede ayrıca Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Hatay, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kırklareli, Kilis, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu Sakarya, Uşak, Tunceli, Trabzon, Yalova ve Zonguldak’taki tüm seçim çevrelerinde belediye meclis üyelikleri ve il genel meclis üyelikleri aday listelerini onama yetkisinin de MYK’da olduğu belirtildi.

İşte o genelge: