Fatih Portakal'dan Erdoğan'ın idam sözlerine tepki

Fatih Portakal'dan Erdoğan'ın idam sözlerine tepki

FOX TV Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal, canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manisa mitinginde sarf ettiği, 'Eğer ellerinden gelse tıpkı Menderes gibi bizi de darağacına çıkartacaklar ama hamdolsun milletimiz izin vermiyor' sözlerine tepki gösterdi.

Portakal, Erdoğan'ın 'Ellerinden gelse bizi de Menderes gibi darağacına çıkartacaklar' sözlerini şu ifadelerle eleştirdi:

'İtirazım olan bir cümle var, herkesin itirazı olması gerekir. 'Ellerinden gelse bizi de Menderes gibi darağacına çıkartacaklar...' Böyle bir şey yok. Nereden çıkartıyorsunuz bunu? Hangi konuşmalardan sonra böyle bir cümleyi kurabilme cesaretini o kalabalığın önünde gösteriyorsunuz çok merak ediyorum. Soru sorabilsem sayın cumhurbaşkanına 'neden böyle bir cümle kurma ihtiyacı duydunuz' diye sormak isterim. Artık o devirler bitti, insan öldürmek ve idamdan bahsediyoruz... Ortada böyle bir şey yokken neden böyle bir cümle kurma ihtiyacını hissediyor kendisinde bilmek isterim gerçekten; ama soru sorma imkanımız yok.'