Yeşilçam ustaları birbirine girdi!

Yeşilçam ustaları birbirine girdi!

Yeşilçam'ın iki efsane ismi birlikte oynadıkları film nedeniyle birbirine girdi.

Yalnız Hayaller Kaldı’ filminin yapımcısı ve oyuncusu Mahmut Cevher, “Filmden para almadım” diyen eski arkadaşına sert sözlerle yüklendi. Perihan Savaş ise “Bu dostluğun karşılığı bu muydu” cevabını verdi.

Yönetmenliğini Mehmet Ali Arslan’ın, yapımcılığını ise Cevher Filmcilik’in üstlendiği “Yalnız Hayaller Kaldı” filmi bugün vizyona giriyor. Filmin başrol oyuncusu ünlü aktör Mahmut Cevher, önceki gün katıldığı bir programda rol arkadaşı Perihan Savaş için, “Yeterli bütçemiz olmadığı için filmin gerekli tanıtımlarını yapamadık. Perihan tanıtım için birlikte yapmamız gereken hiçbir programa katılmadı” açıklamasında bulundu.

‘SON KURUŞUNA KADAR ÖDEDİM’

Cevher, şöyle devam etti: “Ne dostluğumuza ne de kendi oynadığı filme sahip çıkmadı. Telefonda bile konuşamadık, bana mesaj attı ve çok meşgul olduğunu söyledi. Ben de ona şu cevabı verdim; ‘Filmle ilgili hiçbir tanıtıma gelmedin. Seni Allah’a havale ediyorum. Sittin senelik dostluğumuzun karşılığı bu olmamalıydı…’ Filmi kendi imkanımla çektim, ‘fiyatını 20 bin lira yapar mısın ve ücreti sana gişeden ödeyeceğim’ dedim. Kendisi ‘tamam’ dedi. Ancak galadan önce kendisine bir şeyler oldu. 5 Nisan’da galaya geldi, fotoğrafa girmedi. Telefonlara çıkmıyor. Duydum ki ‘para pul talep etmedim ona destek olsun diye oynadım’ demiş. Filmin bütün parasını ekibe son kuruşuna kadar ödedim.”