CHP'li İduğ her yerde

CHP'li İduğ her yerde

CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ resmi seçim çalışmaları öncesi, gerekli hazırlıkları yapmaya hız kesmeden devam ediyor.

YURT-İZMİR

CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ resmi seçim çalışmaları öncesi, gerekli hazırlıkları yapmaya hız kesmeden devam ederken 'seçim ofislerinin' kurulması için CHP İlçe Örgütü üyeleri ve gençlik kolları mensuplarıyla birlikte sahada ter döktü
 
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'e ziyareti ve belediye başkan adaylarının tanıtımı öncesi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, CHP'li üyeler ve partisinin önde gelen isimleriyle buluştu. Partililerle yaptığı kısa bir toplantı sonrası İduğ, seçim çalışmaları süresince kullanılması planlanan 'seçim ofisleri' için Çamdibi'nde saha çalışması gerçekleştirdi.

CHP'li İduğ her yerde
 
Seçim çalışması öncesi gerçekleştirilen bu hazırlıklar esnasında halkın ilgisine karşı da sessiz kalmayan İduğ, Çamdibi esnafı ve halkıyla bir araya geldi. Bölge esnafını ve kahvehaneleri gezen İduğ daha sonra Bornova Merkez'de gençlerle görüştü.