KOÇ, “Öykü Arin'e umut olun”

KOÇ, “Öykü Arin'e umut olun”

Öykü Arin Yazıcı ve kök hücre nakli bekleyen hastalara karşı yürütülmekte olan kök hücre bağışına katkı sağlamak için bir destek çağrısı da CHP Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Koç’tan geldi.

Koç, “Öykü Arin'e uygun donör bulmak için 2,5 ay gibi kısa bir zaman kaldı. Kök Hücre Bağış noktasına giderek donör olup Öykü'nün gözlerinin gülüşüne ortak olabilirsiniz” dedi.

İzmir Tüm Bel - Sen 1 No’lu Şube Başkanı Çağdaş Yazıcı ile Eylem Yazıcı’nın kızları Öykü Arin’de nadir görülen Juvenil miyelomonositik lösemi (JMML) tanısı konulduktan sonra Türkiye’nin birçok ilinde kök hücre kampanyası başlatıldı.  Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Koç, küçük Öykü’ye destek için çağrıda bulundu. Öykü Arin ve bütün lösemili hastalar için kök hücre ve kan bağışında bulunan Koç, “Öykü Arin'e uygun donör bulmak için 2,5 ay gibi kısa bir zaman kaldı. Yurtiçinde en yakın Kızılay Kök Hücre Bağış noktasına giderek donör olup Öykü'nün gözlerinin gülüşüne ortak olabilirsiniz. Umut Olun, Donör Olun! Asla Vazgeçmeyin” ifadelerini kullandı.