CHP'li Kılıç: Bizim derdimiz memleket

CHP'li Kılıç: Bizim derdimiz memleket

CHP PM Üyesi ve İkinci Bölge Milletvekili Adayı Avukat Sevda Erdan Kılıç, 'Bizler derdi olan insanlarız. Bizim derdimiz memleket, bizim derdimiz insan' dedi.

24 Haziran'a 2 hafta kala seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren ve bu kapsamda bütün ilçeleri, köyleri, mahalleleri, sivil toplum örgütlerini ve işyerlerini ziyaret eden CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir İkinci Bölge Milletvekili Adayı Avukat Sevda Erdan Kılıç, Bayraklı'da Sevgi Yolu esnafını ziyaret ederek CHP'nin seçim bildirgesini anlattı.

Ülkemizin önemli bir yol ayrımında olduğunu ve başta adalet, ekonomi, güvenlik, eğitim ve dış politika olmak üzere her alanda büyük bir çıkmaza sürüklendiğini belirten Kılıç, hiç kimsenin halinden ve gidişattan memnun olmadığını söyledi. Ülkemizin geleceğiyle ilgili her vicdan sahibi yurtsever insanın kaygı, korku ve endişe içinde olduğunu ifade eden Kılıç, "Bizler derdi olan insanlarız, derdimiz memleket, derdimiz insan, derdimiz geleceğe güvenle bakan bir Türkiye" dedi.

'24 HAZİRAN'DAN SONRA HERKES GELECEĞE DAHA GÜVENLE...'

Esnafın içinde bulunduğu duruma karşı en duyarlı olan ve bunu seçim bildirgesine yansıtan partinin CHP olduğunu ifade eden Kılıç şunları söyledi; "Ekonomik sorunlarımız var, güvenlik sorunumuz var, eğitim ve adalet sorunumuz var. En önemlisi de üretememe sorunumuz var. İnsanlar, yarınından endişeli. Çalışan ve üreten kesimler üretimden hak ettikleri payı alamıyor. Milyonlarca işçimiz düşük asgari ücretle çalışmak zorunda bırakılıyor. Esnafımız, vergi ve kredi borçlarını ödeyemiyor. Sattığı malın yerine yenisini koyamıyor. Sanayiciler, istikrarsız dış politika yüzünden pazar kaybediyor. Çiftçilerimiz, yüksek girdi maliyetlerini karşılayamıyor. Emeklilerimiz, emekli maaşıyla geçinemiyor. Her geçen gün yoksullaşıyor. Gençlerimiz umutsuzluğa mahkûm ediliyor. Ancak içinde bulunduğumuz süreçten dolayı ne karamsarlığa,  ne yorgunluğa ve ne de bıkkınlığa düşme lüksümüz vardır. Bunun için bizim derdimiz memleket, bizim derdimiz insan diyoruz. Bütün olumsuzluklara, bu korku, baskı ve tehdit iklimine karşı 24 Haziran'dan sonra herkes geleceğe daha güvenle bakan bir Türkiye'ye uyanacaktır."

CHP adayı Kılıç, esnaf ziyaretinin ardından Fuat Edip Baksı Mahallesi iftarına katılıp, mahalle halkının Kadir gecesini kutlayarak çalışmalarını tamamladı.