Fox TV’de Kılıçdaroğlu aday olmayacak iddiası

Fox TV’de Kılıçdaroğlu aday olmayacak iddiası

FOX TV ana haber bülteninde Fatih Portakal ve muhabir Tülay Ünal Öçten, CHP'deki kulis bilgilerini aktardı. Öçten, Kemal Kılıçdaroğlu ile birebir konuşan isimlerden aldığı bilgiye göre, Kılıçdaroğlu'nun yüksek ihtimalle aday olmayacağını söyledi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un ‘Bizim genel başkanımız böyle bir sisteme talip değil, bizim genel başkanımızın talip olduğu sistem parlamenterdir’ açıklamasını da hatırlatan Öçten ‘Kılıçdaroğlu’nun aday olmayacağının en güçlü işareti’ olarak niteledi.

MUHARREM İNCE ADAY OLMAYA HAZIR

Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce arasındaki görüşmeye de değinen Öçten, “Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu’na aday olacak mısınız, siz aday olmayacaksanız ben olmaya hazırım’ dedi” ifadelerini kullandı.

ANKETTE İKİ ADAY ÖNDE

Tülay Ünal Öçten, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptırdığı ankette, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici isimlerine ulaştığını söyledi.

Öçten’in CHP’nin önemli bir isminden aldığını bilgiye göre ankette 2 kişinin daha olduğu ve bu isimlerin dışarıdan olduğu bilgisini aktardı.