Kılıçdaroğlu: 19 Mayıs 1919 karanlığın bitişini müjdeler

Kılıçdaroğlu: 19 Mayıs 1919 karanlığın bitişini müjdeler

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na ilişkin bir video paylaşarak, ''19 Mayıs 1919 bir karanlığın bitişini müjdeler'' dedi

Kemal Kılıçdaroğlu resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na ilişkin yaptığıvideo paylaşımında, ''19 Mayıs 1919 bizim için bir sabah yıldızıdır. 19 Mayıs 1919  karanlığın bitişini müjdeler. Bir milletin bağımsızlık yolunda umutlarının yeşermeye başladığı 19 Mayıs'ı Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu ülkenin gençlerine armağan etti. Bugün Türkiye bir kez daha gençlerinden çok şey bekliyor. Gençlerimizle omuz omuza yeni bir Türkiye inşa etmenin tam zamanı. 24  Haziran'da güçlü bir Türkiye'ye adım atmanın tam zamanı. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın 99'uncu yılını kutluyor başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını sevgi saygı ve minnetle anıyorum'' dedi. 

Kılıçdaroğlu video paylaşımının açıklamasında ise, ''19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 99. yılını kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını sevgi, saygı ve minnetle anıyorum'' ifadelerini kullandı.

İşte Kılıçdaroğlu'nun o paylaşımı: