Aykut Kocaman'dan Fırat Aydınus'un kararlarına ilişkin açıklama

Aykut Kocaman'dan Fırat Aydınus'un kararlarına ilişkin açıklama

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bursaspor maçının ardından basın toplantısında Fırat Aydınus'un kararları hakkında konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut KocamanBursaspor maçının ardından basın toplantısında hakem Fırat Aydınus hakkında, Bursaspor cephesinden gelen tepkilere yanıt verdi. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bursaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında muhabirin, "Bursaspor Başkanı puanımız çalındı dedi. Buna cevabınız ne olacak?" sorusuna verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

"FIRAT AYDINUS'UN BUGÜN VERDİĞİ KARARLAR..."

Katılmıyorum. Hakem hataları bugün özellikle oyunun sonlarında birkaç tane aleyhimize gözüken hataları vardı. Yani cebime koy taktiğini, meslektaşlarımız gibi yapamam. Maçın sonlarında lehimize birkaç tane hatanın olduğu görünüyor. Bursaspor Başkanı kendi tarafından bakıyor. 25'e yakın şut, 7'e 8'e yakın net pozisyonu olan bir Fenerbahçe vardı. Fırat Aydınus'un kararlarından daha önce öne geçebilirdik. Şunu da eklemem lazım. Ben hakemlerin verdikleri karardan ziyade, vücut dillerine bakıyorum ne yapmak istiyorlar diye. Bugün net söyleyebilirim. Fırat Aydınus'un vücut dili, maçı hakem gibi yöneteceğim gibiydi. (Kaynak: FutbolArena )