İnce'den CHP'nin 95. yılına özel açıklama

İnce'den CHP'nin 95. yılına özel açıklama

CHP'li Muharrem İnce Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 95. yaşına dair twitter hesabından paylaşım yaparak, "Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!' ded. İnce bir başka paylaşımında ise 9 Eylül İzmir'in kurtuluşunu da kutladı.

24 Haziran seçimlerinde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin CHP'nin 95. yaşına dair paylaştığı mesaj şöyleydi: "Bağımsızlığın, özgürlüğün ve demokrasinin savunucusu Cumhuriyet Halk Partisi, hepimizin partisi oluncaya dek çalışmaya devam edeceğiz. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! #CHP95Yaşında".

İnce 9 Eylül Büyük Taarruz'u da unutmadı: "9 Eylül 1922, 26 Ağustos 1922’de başlayan Büyük Taarruzun hedefine ulaştığı gündür. Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Kurtuluş Günün Kutlu olsun İzmir".

9 Eylül 1922, 26 Ağustos 1922’de başlayan Büyük Taarruzun hedefine ulaştığı gündür. Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum.
Kurtuluş Günün Kutlu olsun İzmir pic.twitter.com/aVoANFKl2j

— Muharrem İNCE (@vekilince) 9 Eylül 2018

Bağımsızlığın, özgürlüğün ve demokrasinin savunucusu Cumhuriyet Halk Partisi, hepimizin partisi oluncaya dek çalışmaya devam edeceğiz. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! #CHP95Yaşında pic.twitter.com/DC0OvgL7eG

— Muharrem İNCE (@vekilince) 9 Eylül 2018