Beşiktaş’ta Demba Ba transferinde sona gelindi

Beşiktaş’ta Demba Ba transferinde sona gelindi

Kartal; Göztepe ile kiralık anlaşması, Shenhua ile sözleşmesi bitecek eski golcüsünü kadroya katıyor. 1+1 yıllık imza atacak Demba Ba sezon başı 2.5 milyon Euro alacak.

Süper Lig'deki 2 yıllık şampiyonluk serisi sona eren ve sezonu hayal kırıklığı ile kapatmaya hazırlanan Beşiktaş, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına erken başladı.

Trabzonspor ile yollarını ayırmak üzere olan Burak Yılmaz'ın yanı sıra bir eski Kartal daha önümüzdeki sezon yeniden siyah-beyazlı formayı giyecek gibi görünüyor. Yönetim, Göztepe'de kiralık olarak forma giyen eski golcüsü Demba Ba ile anlaşma sağladı.

Devre arası geldiği İzmir ekibi ile kiralık kontratı, bonservisini elinde bulunduran Çin ekibi Shanghai Greenland Shenhua ile sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki Senegalli futbolcu, Kartal'a bedelsiz gelecek.

Ba, 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak ve sezon başı 2.5 milyon Euro ücret alacak. Göztepe'de yarım sezondaki 12 lig maçında 7 gol atarken bir de asist yapan deneyimli yıldız, Kartal'da 2014-15 sezonunda 18 golle krallık yarışında ikinci oldu. (Kaynak: Sözcü)