Aytemiz Alanyaspor Galatasaray: 2-3

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray: 2-3

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta heyecanı Aytemiz Alanyaspor Galatasaray maçı ile devam etti. Heyecan dolu maçta Aslan üç puana 82'de Sinan Gümüş'ün golüyle uzandı ve sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Liderlik koltuğunu geri alan Galatasaray puanını 63 yaparak derbi öncesi moral depoladı. Aytemiz Alanyaspor ise 32 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig’de 30. haftanın kritik karşılaşmasında Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor’a konuk oldu. Medipol Başakşehir’in kazanıp maç fazlasıyla liderlik koltuğunu almasıyla önemi artan maçta sarı-kırmızılılar 3-2 kazandı ve 63 puanla zirveyi geri aldı.

Maçta 2-0 öne geçen Fatih Terim’in öğrencileri ev sahibi Aytemiz Alanyaspor’un skoru 2-2’ye getirmesine engel olamasa da Sinan Gümüş’ün 82’de attığı golle altın değerinde 3 puanı takımına getirdi. Bu sezon deplasmanda 7 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan Galatasaray bu sonuçla önemli bir deplasman galibiyeti de elde etmiş oldu ve gelecek hafta Türk Telekom Stadı’nda oynanacak Beşiktaş derbisi öncesinde de moral depolamış oldu.

Galatasaray’ın golleri Bafetimbi Gomis (4), Georgios Tzavellas (16 kk) ve Sinan’dan (82) geldi. Bu mağlubiyetle 32 puanda kalan Aytemiz Alanyaspor’un gollerini ise 22’de Junior Fernandes ve 60’ta penaltıdan Emre Akbaba kaydetti.