Akademisyenden şarkı: B I K T I K, T A M A M... 

Akademisyenden şarkı: B I K T I K, T A M A M... 

'Tamam, Bıktık, Sıkıldık. Senden Sıkıldık!' isimli şarkı ve video sosyal medyada anonim olarak yayıldı. Şarkı ve videoyu kimin yaptığına YURT ulaştı. Çalıştığı üniversitede arkaşdaşları işten çıkarıldıktan sonra, akademisyenlikten istifa ederek müzisyenliği seçen isimden 'B I K T I K' ve 'T A M A M'a sazlı sözlü destek geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” dedi. Milyonlarca sosyal medya kullanıcısı "Tamam" diye yazdı. "T A M A M" etiketi dünya gündeminde 1. sıraya yükseldi. 'TAMAM'dan sonra ikinci kez Erdoğan'ın partisinin gençlik kolları kongresindeki "Sevgili gençler sıkıldınız biliyorum…" sözleri de sosyal medyayı salladı. 'S I K I L D I K' başlığı TT listesinde ilk sıraya yerleşti. CHP'nin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce ve İyi Parti Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in yanı sıra birçok siyasiden de destek geldi. 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarında geçen ve kısa süre içinde  muhalefet sloganları olarak hashtag biçiminde sosyal medyayı sallayan #Tamam ve #Sıkıldık kelimeleri, anonim olarak hazırlanan 'Tamam, Bıktık, Sıkıldık. Senden Sıkıldık!' isimli şarkıya da konu oldu. Şarkı kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Anonim olarak hazırlanan şarkı ve videonun kim tarafından hazırlandığı merak konu oldu. 

Şarkı ve video, görev yaptığı üniversitede arkadaşlarının işten çıkarılmasından sonra, çalışmaya devam etmeyi kendisine yediremeyerek istifa edip, müzisyenliği seçen bir akademisyen tarafından hazırlandı. YURT gazetesi o şarkı ve videoyu hazırlayan isme ulaştı. İsminin açıklanmasını istemeyen müzisyen kısa süre içinde açıklama yapacağını söyledi.   

İŞTE O VİDEO: