Kılıçdaroğlu konuşurken TRT muhabirinin yaptığı dikkatlerden kaçmadı!

Kılıçdaroğlu konuşurken TRT muhabirinin yaptığı dikkatlerden kaçmadı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşurken TRT kameramanın arkasını döndüğü anlar dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Konuşmasının önemli bir bölümünü ekonomiye ayıran Kılıçdaroğlu, Konya'da Seyit Talaşlı'nın yaşadığını aktardı. O esnada TRT kamerası basının aksine gruba döndü. 

Kılıçdaroğlu konuşmasında şunları ifade etti; "Seyit Talaşlı, Konya'da. Geceleri az maaşlı bir işte çalışıyor, gündüzleri anne ve babasına, ikisi hasta 4 çocuğuna bakıyor. Öyle bir noktaya geliyor ki bakamıyor. İntihar ediyor. Ne oluyor intihar ettikten sonra bir lise müdürü cenaze namazı sonrasında bir metin paylaşıyor

Bugün Cuma namazında imam bizi kovmalıydı. Demek Seyit yoksulluktan canına kıyacak, siz buna seyirci kalacaksınız. Şimdi burada namaz kılarak Allah'ın rızasını kazanacaksınız öyle mi demeliydi. Bizi kovmalıydı. Birbirimize "Cumanız hayırlı olsun" mesajları atarak Cumamız hayırlı olacak öyle mi.  16 yılda gelinen nokta bu" 

Kılıçdaroğlu'nun konuşması esnasında yaşananlara dikkat çeken bir olay yaşandı. Konuyu CHP Sultanbeyli İlçe Başkanı Murat Kantekin dikkat çekti. Kantekin twitter hesabından, "Genel Başkanımız Sn. @kilicdarogluk Konya’da yoksulluktan intihar etmek zorunda kalan bir yurttaşın durumunu anlatıyor. Gazeteciler anlatılanları kaydederken devletin ‘bağımsız-tarafsız’ kurumu @TRTKurumsal kamerayı çevirip başka görüntü çekiyor. Ülkemden demokrasi manzarası." notunu paylaştı.

Kılıçdaroğlu konuşurken TRT muhabirinin yaptığı dikkatlerden kaçmadı!