Shakira İstanbul'daki kulisi için bakın neler istedi!

Shakira İstanbul'daki kulisi için bakın neler istedi!

Son albümü ile aynı adı taşıyan 6’ncı dünya turnesi “EL Dorado” kapsamında İstanbul’a gelecek olan sanatçı Shakira, 11 Temmuz akşamı İstanbul’da hayranlarıyla buluşacak. Vodafone Park’ta sahne alacak olan Shakira, kulisi için talep ettiği yiyecek ve içecek listesi ile gündeme geldi.

Oğulları 5 yaşındaki Milan ve 3 yaşındaki Sasha ile İstanbul’a gelecek olan Shakira, kulisi için; gümüş çatal, bıçak takımı, Antep fıstığı,taze meyve, çikolata, sağlıklı çerez ve 1 tek meze istedi.

NTV’nin haberine göre Shakira, dilimlenmiş karpuz, çekirdeksiz üzüm, ananas, muz, mango, avakado ve elmanın yanı sıra, çiğ brokoli, havuç ve kereviz sapı, Antep fıstığı, buz badem, ceviz ve humus da istedi. Bütün bu sağlıklı gıdaların yanında kulisinde ve odasında mutlaka olmasını şart koştuğu tek yiyecek çikolata oldu.

Kendisi için yüzde 70 kakaolu bitter çikolata siparişi veren sanatçı, oğulları için ise; yoğun çilek, portakal ve deniz tuzu aromalı çikolata istedi. İçecek olarak su ve soda dışında, yeşil sebze suyu, hindistan cevizi suyu ve kahve içmek isteyen ünlü star, yiyecek ve içeceklerin yanında gümüş çatal, bıçak takımı da istedi. Shakira ayrıca kulisindeki ve otel odasındaki tüm mobilya ve havluların da beyaz olmasını talep etti.