Muharrem İnce'den Erdoğan açıklaması

Muharrem İnce'den Erdoğan açıklaması

CHP'nin 24 Haziran'daki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Türkiye Varlık Fonu yönetiminde yapılan değişiklikleri eleştirdi. İnce, "Bütün bu akılalmaz uygulamalar olurken, muhalefet, sivil toplum örgütleri, akademi ve basın nerededir?" diye sordu.

"Kötü yönetim maalesef her gün yeni bir çılgınlık örneği sergileyerek tam gaz devam ediyor" diyen İnce, "Bardağı taşıran son damla, Erdoğan ve damadının bir şirket statüsünde olan Varlık Fonunun da yönetimini üstlenmiş olmalarıdır" şeklinde açıklama yaptı.

İnce'nin açıklamaları şu şekilde:

"Bardağı taşıran son damla"

-Kötü yönetim malesef her gün yeni bir çılgınlık örneği sergileyerek tam gaz devam ediyor. Bardağı taşıran son damla, Erdoğan ve damadının bir şirket statüsünde olan Varlık Fonunun da yönetimini üstlenmiş olmalarıdır.

"Fatura tüm memleketçe ödenmektedir"

-Devleti sarmış olan tek adam, aile yönetim tarzı şimdi kamu şirketlerini de esir almıştır. Sergilenen bu akılalmaz herşeyi yönetme ihtirası, sonuçta hiç bir şeyin yönetilememesi sonucunu doğurmakta ve çıkan fatura tüm memleketçe ödenmektedir.

"Akademi ve basın nerededir?"

-Bütün bu akılalmaz uygulamalar olurken, muhalefet, sivil toplum örgütleri, akademi ve basın nerededir. Memleketi kaosa sürükleyecek bu tek adam uygulamalarına hep birlikte sesimizi yükseltmek zamanıdır.